resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 4101
    kendisi şu an takımda birinin üstünde kadro kurulması gerekiyorsa kurulması gereken adam. drogba'nın yaşı neticesiyle en mantıklı isim sneijder. ama!

    sneijder demek taktik olarak arkasında 2, yanlarında 2 ve önünde bir forvet şeklinde dizilmemizi şart koyuyor. başka bir taktik mümkün değil. mancini zaten ölçüp biçiyordur ve o da sneijder varken tek işletebileceği sistemin bu olduğunun farkında. bu yüzden burak sol kanatta zaten. neyse, kalkıp manciniye böyle yapmalı şöyle yapmalı diye yazmayacağım, çünkü zaten öyle yapacak. benim lafım buradaki arkadaşlara.

    nuri selçuk melo sneijder kağıt üzerinde süper bir 4'lü iken hep birlikte bir boka yaramaz arkadaşlar. bunu bi' bilin. nurinin transferi halinde en mantıklı tercih eğer ki doğruysa sneijder-el shaarawy takası olur ki orta sahayı nuri selçuk meloya emanet edip shaarawy-bruma-drogba 3'lüsüne dönelim.

    ha sneijder burdayken yapabileceğimiz en mantıklı iş ise bekleri türkleştirip kanatta bruma'ya mentor olacak birini almamız. robben gibi, gervinho gibi.

    öte yandan el shaarawy gibi bir dedikodu varsa ve şayet gerçekse kafa kafaya bile takas edip önümüze bakmalıyız. shaarawy şu anki sneijder'den çok daha fazla potansiyele sahip çünkü. ve ben bunu sneijder hayranı olan biri olarak söylüyorum.

    ama nuri nuri diye gezinmenin ortalıkta hiç bir manası yok eğer sneijder bir yere gitmeyecekse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın