resim
Nuri Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dortmund
Yaş:35
Uyruk:Türkiye
  • 772
    degisim surecindeki galatasaray'da degisimin hizlanmasinda etki edebilecek oyuncu. simdi bu tezi destekleyen sebepleri yazalim. birincisi nuri dribling uzerinden iyun kuran bir oyuncu degil, pas futbolunu seviyor. pas futbolunu da en cabuk ileri gitmeyi hedefleyen bir takimda, dortmund'da ogrendi yani gelirse takimda sneijder'den sonra pas hizi cabuk ve hizli dusunen bir oyuncumuz daha olacak. diger bir ozelligi savunmayi ne selcuk gibi ne de melo gibi degil, alan kapatarak yapmasi. bu milli takim maclarinda kendini kotu gosterse de evrilecek galatasaray'in hizli oyununda golge savunmasi ve alan kapatma, adam markajindan ve adam kovalamaktan daha onemli olacaktir. (bu baglada keske 3'lu bir savunmayla 4ve6 degisimi yapacak bir orta saha oyunu yapsak diyorum, nuri, sneijder hizi arttirirken, selcuk oyun merkezini dengeler ve yonunu belirler, melo defans 3lusunde de ortasahada da kullanilabilir)
    ucuncu sebep, nuri selcuk kadar iyi top saklamasa da ilk topa basmada selcuktan cok daha iyi. ozellikle avrupa futbolunda daha da belirginlesen bosluk-pas-bosluk oyunlari icin onemli bir ozellik. son olarak da nuri'nin gelisi sneijder ve drogba'nin etkinligini cok arttiracaktir. hatta bruma'yi frvette de kullanma ihtimalimiz digabilir.
    bunlarin hepsi bos varsayimlar, oncelikle gelisinin dedikodudan ciddi bir pazarliga donusmesini beklemek akil sagligi icin iyi olacaktir. negatif yonlerini de o zaman yazariz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın