• 7324
    17 kasım pazar. yurdun çoğu yerinde fena sayılmayacak hava var. insanları uyandıkları zaman mutsuz edecek hiçbir koşul yok. bazı insanları bir araya getiren sözlüğümüzde ise bazı şeyler ters gidiyor.
    bu güzel günde sadece 38 başlık var. sadece 38. zaten çoğu dünden kalanlar.

    ey güzel sözlük. el ele verdik içine ettik sözlüğün. sağcı solcu kavgasına çevirdik. terimi aysalı karıştırdık, birbirimize küstük, sözlüğe küstük. spor gazetesi okumayıp gündemi sözlükten takip eden, sırf sözlüğe girmek için telefonuna internet paketi alan ben, bu haftasonu fanatik aldım, fotomaç aldım. oğlum sözlük elden gidiyor. sevdiğim adamlar artık sadece bazı maç başlıklarına, şu saatte başlayacak olan maçtır diye entry ggiriyor, ya da özelden mesaj atıyorlar.

    yahu 38 başlık ne demek? 2 bin yazar var neredeyse, 38 başlık ne demek? bu denli mi soğuduk? bu denli mi soğuttuk? bırakın artık şu iğneleyici, gerçeklere kendi gözünüzle tercüman olmaya çalışmanızı. birbirimizi yedik, bittik. şu an bu duruma kıs kıs gülenler var, biz güldürüyoruz onları. artık terimi sevmeyenler yazmasın öyle uzunca sinirli şeyler ya da aysala kızanlar yazmasın onun hakkında. bi nadasa çekilelim gerekirse 1 2 hafta ama bu kafayla sonumuz karanlık sözlük.

    38, sadece 38 başlık. hey yavrum hey.
    iyi gün taraftarları, okumayın, siz de yazın, kötü gün taraftarları, bırakın isyanı, siz de yazın.
    hayatımız gassaray, kavgamız gassaray ulan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın