resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4218
    kendisi bu kulübü karanlık çağdan çıkaran başkandır. teknik direktör ile başarı odaklı anlaşmalar yapması doğal ve hakkı olan bir şeydir. bunu kabüllenemeyip, 2 yıldır yapmadığı kaprisi bırakmayan fatih terim'i göndermiştir.

    terim galatasaray'da efsanevi işler başardı, kimse itiraz edemez. isteyen kendi efsanesi olarak görür, saygı duyarım. ancak başarısı ve kalkınma sürecimizdeki emeği yadsınamaz olan başkana karşı kendisinden yana saf tutma fetişizminden kurtulmak gerekiyor. fatih terim sevgisi çok başka bir olgu, eleştiri yaptığın anda kafaya darbeyi yiyorsun. teknik direktör ile yolları ayırmak başkanın ve yönetimin gerekli gördüğü takdirde yapabileceği bir eylemdir. neyi bu kadar büyütüyoruz? hatalı olduğu yanlar vardır aysal'ın ama fatih terim'in çelişkileri ve akıl almaz egosu da katlanılabilecek gibi değil. bunu göremiyor musunuz cidden? kendisi en vahşi, en gözü kara futbol katilleriyle birlikte olmayı tercih etti. her seferinde aslolan galatasaray diyorsan ve namını yürütüyorsan, bugüne kadar her koşulda arkanda olan yegane kitleye, galatasaray taraftarına bunu yapamazsın. karakterine en güvendiğim adamlardan biriydi terim ama bu yaptıkları sonrası hislerinde ya da fikriyatında en ufak oynama olmayanları gerçekten anlamıyorum.

    daha halen kurumsallık kelimesini dilimize dolayarak ünal aysal'a gönderme yapmaktan bile vazgeçemiyoruz. çok mu ihtiyacınız var takıma küsmeye, galatasaray düşmanlığına ortak olmaya? ntvspor'a falan başvurun bari, bu devirde çok para ediyor yaptıklarınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın