• 10
    (bkz: #1331879)

    sabah sabah beni güldürmüş adamdır.

    böyleleri bir de arada atarlı, küfürlü falan konuşur ki; bir şey demeyelim.

    kim kimi satmış diyor bir de. ulan daha ne olsun, alıp bizi tezgaha mı sürsün? aslolan galatasaray'dır arabesklikleri, elini kalbine koymalar falan. oğlum metin oktay'dan sonra herkes elini cebine koymaya başladı, kime masal anlatıyosunuz?

    adam gidip en büyük galatasaray düşmanlarıyla el sıkışıyor, ortalığa poz kesiyor. bu kadar midesiz davranan biri için, bu kadar şakşakçılığı ancak hasan sabbah tarzı afyonlamaya bağlayabilirim. cidden numuneliksiniz, ünviersitelerde falan kobay olarak öğrencilere gösterilmelisiniz.

    hadi bu arabesk ve boş kafayı geçtim. bir de şakşakçılar ve destekleyiciler çıkmış. nick altına döşemiş durmuşlar. lan harbiden bu kadar aciz misiniz? bu kadar mı lan sizin galatasaraylılığınız? bu kadar midesiz ve düşüncesiz misiniz?

    siz işyerinizdeki ortağınızla anlaşamadınız diye, 1 hafta sonra sürekli işyerinizi kundaklamaya çalışan adamlarla çalışır mısınız? bu kafaya göre, çalışırsınız elbet.

    işiniz gücünüz boş beleş duygusallık, romantiklik, arabesklik.

    aslolan galatasaraydır diyor, 3.5 milyon euroyu götürüyor. milliyetçiyim diyor, 35 milyon euroyu götürüyor. sizin gibileri olduğu müddetçe, bu insanlar hep sizi tramplen olarak kullanacak ve belirli yüksekliğe erdikten sonra tekmeyi vuracak.

    harbiden stockholm sendromu sizdeki. eskiden üzülürdüm bu kafa yapısına ama şimdi gerçekten gülüyorum.

    eğer fatih terim bir gün yine galatasaray'ın başına geçerse, yemin ederim o bu takımın başında durduğu müddetçe bir saniyesini bile izlemeyeceğim maçların.

    neyse, bizden bir bok olmaz vesselam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın