resim
Yekta Kurtuluş
Takım:Bodrum FK
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1406
    bize gelmeden önce de geldikten sonra da beğendiğim bir futbolcu olmuştur. fizik olarak her zaman hazır durumda olmuştur. futbol zekası olarak genel ortalamanın üzerindedir. çok yönlü bir futbolcu diyebiliriz. defansif orta saha, ofansif orta saha, sağ kanat, sağ iç mevkilerinde oynayabiliyor. top tekniği gayet iyi. çalışkan da bir futbolcu. fakat nedense bir türlü aranan adam, ilk tercih, ilk alternatif olamamıştır.

    süre aldığı maçlarda çok kötü oynamamış bilhassa enerjisiyle takıma olumlu katkılar sağlamıştır. özel hayatı kötü diyeceğim ama adam evli. gece dışarı çıkıp medyaya malzeme olmuyor.

    bu adamın düşünülmemesi, hep geri plana atılmasının altında başka ne olabilir? yerli futbolcu olarak profili çok düzgün birisi. futbol terbiyesi de gayet yerinde.

    selçuk gibi birisinin varlığı onu ikinci plana atmış olabilir ama en azından rotasyonda kullanılır, sağ içte hamit'in bölgesinde oynatılır, sağ kanatta oynatılır, melo cezalı olduğunda onun yerine oynatılır. çok fırsat geldi oynatılması için ama hiç oynatılmadı. gönderilmiyor da. resmen adamın futbol kariyerine darbe vurduk. bize gelmeden önce önü açık bir futbolcuydu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın