• 17247
    "mancini elbette ki göreve getirilebilecek en fiyakalı isimdi, buna kimse itiraz etmedi fakat onun ne kadar derde derman olacağı epeyce kuşkulu. italyan hoca için bu sadece bir iş. olmuyorsa alır paranızı çekip gidersiniz, o kadar. arkanızda bıraktığınız yıkıntı da sizi fazla ilgilendirmez… aslında mancini bu haliyle rijkaard’a fazlasıyla benziyor. dolayısıyla sonunun da aynı olması kimseyi şaşırtmaz. sadece mancini’nin elinde çok daha kaliteli bir kadro var. ona yazık olacak."

    "sayın aysal bugüne kadar genellikle işin keyifli taraflarını yaşadı. bir de madalyonun öteki yüzünü gördüğünde pek direnecek yapıda insan değil gibi görünüyor. ayrıca göreve gelirken ‘sürekli başarı’ sözü var. o olmayınca kendisinin ve yönetiminin varlık nedeni de ortadan kalkmış olur. mayıs’ta terim göreve deyişim ondan. bir kısayol uygulaması...

    ahmet çakır

    yabancı hocalara karşı bu önyargı anlaşılır gibi değil... fatih terim ünal aysal'la sürtüşürken olası sonuçlarını düşünmüştür zaten !!
    bu arada, rijkaard döneminde kadroya nasıl kaliteli denilebilir ki.. mustafa sarp-barış özbek-serdar özkan-çağlar birinci-mehmet güven-yaser elmas-serkan çalık...
    ayrıca, yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle "sabri-aydın-engin-ceyhun-yekta-emre"ye bağımlı bir takımın kadrosu nasıl kaliteli olabiliyor..
App Store'dan indirin Google Play'den alın