resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4198
    başıma bişey gelmeyecekse hala vizyonuna ve yönetimine koşulsuz güvendiğim teknik adamdır.

    ego olmadan 4 masalı dönerci dükkanı bile yönetilmez ki bu adam maddi manevi enkaz halinde aldığı türkiye'nin en büyük kulübünü yönetiyor. aldığında orta sıra takımından farkı yoktu, şimdi yine dünya devleriyle yarış haline girmeye çabalıyor. o başarıların hepsi fatih terim'indi de şimdiki başarısızlık mı sadece kendisinin eseri ?

    her yerde yazıp çiziyorsunuz. hatalı transfer planlaması yapan ünal aysal diye. bu takımın iyilerini alan fatih terim'de, çöpleri alan mıydı ünal aysal ? bu kadar mı taraflı bakmaya başladınız olaylara ?

    hiç yakışmıyor valla. kelle isteyen mi istersin, anasına avradına söven mi, botokslu diyen mi... adamın ne şerefsizliği ne hainliği ne haysiyetsizliği kaldı.

    böyle galatasaray'lılık olmaz beyler. ha, şike yapan başkanın kapısında yatarakta olmaz, böyle de olmaz. ünal aysal hata da yapsa, günahı da olsa galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda hareket eden bir adam. öyle olmasaydı bu şampiyon takımın anasını siktiniz geyiğindeki şampiyon takımı da oluşturmak için hiç kasmazdı.

    zaten kaos'tayız. zaten istenilen karışan galatasaray'ın iyice karşıp içinden çıkılmaz bir hal alması. siz de buna çanak tutuyorsunuz.

    ben bu sözlükte 2 maç üst üste kaybettik diye başkanın anasına avradına söven taraftarların olduğunu düşünmek istemiyorum. ben diğer tüm platformlardan daha kaliteli galatasaraylı kitlesi olduğu için buraya yazıyorum. ben hepinizin diğerlerinden bir farkı olduğunu, cep telefonuyla vidyo çekmeye giden taraftardan bir farkınız olduğunu düşündüğüm için şuan bunları yazıyorum.

    ama siz twitter'dan yer bildirimi yapıp kaçan golü kafasını kaldırarak ucundan yakalayarak oyuncuyu yuhlayan kemik gözlüklü yeşil pantolonlu müşteri taraftarlar gibi davranıyosunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın