2013-14 Türkiye Süper Lig 11.Hafta Maçı
19:00 Ülker Stadyumu
2 - 0
  • 299
    maçta 3 gol pozisyonu oldu. ikisi dunyadaki en gereksiz penaltilar. herhangi bir pozisyon yokken chedjou ve topal yaptirdi. onlar atti. biz kacirdik. bir tane de bizim ofsayt diye durdugumuz baroni'nin golu var. koskoca fenerbahçe ve koskoca galatasaray baska pozisyon bulamadi. cidden rezillik. su oyunla iki takimin da yenilmesi lazimdi. herhangi bir baska takimla oynasalardi yenilirlerdi de. aziz yildirim'in fenerbahçesini degil ama ali ismail korkmaz'ın fenerbahçesini tebrik ederim.

    oyuncularimizla ilgili notlarim soyle;

    eray işcan: hiçbir hata yapmadi. nadir de olsa çikip da alamadigi yan top olmadi. gollerde yapacak bir seyi yoktu. tesekkurler eray. kopenhag ve fenerbahçe maçlari için takimda tesekkur edecegim tek oyuncu sensin.

    emmanuel eboue: çalim yemedi. kanadinda saglam durdu. sow'u oyundan sildi. fenerbahçe oradan hiç pozisyon bulamadi. ancak hucumda da hiç yoktu.

    aurelien chedjou: yaptirdigi penalti hali sahada falan bile olmayacak cinstendi. kanimca maglubiyetin en buyuk sorumlusu o. o pozisyon disinda iyiydi ama is isten geçti orada.

    semih kaya: iyi oynadi. webo ile bogusurken zorlanabilir diye dusundum ama zorlanmadi.

    dany nounkeu: oncelikle sol bekte dogru seçimdi. orada savunma bilgisi riera'ya gore daha yuksek dany ile çikmamiz lazimdi. kritik mudahalelerle bir çok pozisyonu baslamadan bitirdi. hucumda ise hiç yoktu.

    felipe melo: o da hucumda yoklardaydi. kacirdigi penaltiya girmiyorum. penaltidir, kacar. olur oyle. savunma yonundaki gayreti ve alan kapatmasi en vasat gununde dahi çok iyi zaten ama bu maçta ondan daha etkin bir hucum performansi beklerdim. maglubiyeti kabullenmeyen karakterini goremedik maalesef.

    selçuk inan: takimda beynini kullanmaya calisan tek kisi oydu sanirim. kimi hucumlarda kritik tercih hatalari yapti, eyvallah. etkisizdi, eyvallah. ama yine de takimimizdaki en iyilerden biriydi maalesef.

    ceyhun gülselam: kapasitesi dogrultusunda oynadi. ceyhun degil, ceyhun'u kesemeyen oyunculara kizmak lazim. son yarim saat yerini engin'e birakti.

    bruma: caner karsisinda bu kadar etkisiz kalmasina inanamiyorum. caner lan caner. su savunma yapmayi bilmeyen sari pipi. son yirmi dakika yerine umut girdi.

    didier drogba: tapiyorum sana drogba. ama bu turkiye'deki en kotu maçini oynadigin gercegini degistirmiyor.

    burak yılmaz: takimin en kotusuydu. hep savundum, hep de savunurum ama dun cidden cok cok kotuydu. isteksiz ve yorgun gorunuyordu. 90 dakika sahada kalmasi mucize gibi. kanimca kadikoy deplasmaninda ilk 11 cikmamali.

    engin baytar: 33 dakika sahada kaldi. peki ne yapti? bilemiyorum. çok etkisizdi.

    umut bulut: oyuna girdikten sonra istedigi gibi topla bulusamadi. etkisizdi. ilk 11'de baslasa presiyle daha yipratici olabilirdi ama fenerbahçe skoru elde etmisken fazla da bir sey veremedi.

    aydın yılmaz: semih yerine 85. dakikada oyuna girdi. skor 2-0 idi. yapabilecek fazla da bir seyi yoktu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın