2013-14 Türkiye Süper Lig 11.Hafta Maçı
19:00 Ülker Stadyumu
2 - 0
  • 290
    pozisyonsuz, zevksiz klasik kadıköy derbilerden birini izledik yine. fenerbahçe'nin penaltısı gelene kadar pozisyon vermeyen, aynı şekilde drogba'nın şutu dışında pozisyona giremeyen, kazanmayı kesinlikle haketmeyen bi galatasaray vardı, korner attık mı onu bile hatırlamıyorum. derbilerde önemli olan pozisyon da değil skordur ama kaleyi bulan toplam 2 şutu da olmamalı galatasaray'ın. ne sol bek oynayan danny'i ne sol açık oynayan burak'ı ne de üçüncü resmi maçına çıkan eray'ı eleştiriyorum ama bunlar mıdır galatasaray'ın yedek kalecisi ile koskoca sol kanatı. bir de lütfen artık kimse selçuk inan'dan 10 numara yaratmaya kalkmasın, hiç bi zaman 10 numara meziyetlerinde olmadı olamayacak.

    beyler bırakın bir de şu hakeme sallamayı, fenerli futbolcuların galatasaray formasını neresine koyduklarını, tribünlere kapasitenin üstünde taraftar alındığını, lig tv'yi kötülemeyi, kadro tercihlerini falan. sizce aydın yılmaz mı oynasa galip gelirdik yoksa tribünlerde 52bin değil de 50bin kişi olsaydı mı ya da sol bekte danny yerine toplamda 3 resmi maça çıkan riera mı oynasa kazanırdık bugün.

    son iki senedir fatih terim ile gelen bi derbi havası var kabul ama bu sahasında kupa kaldırdıklarımın çocukları gibi gereksiz bir tamlama yaratılmasına rağmen 15 senedir de galibiyet göremeyen bir galatasaray var kadıköy'de onu ne yapacağız? lig tv küfürlerde sesi kısmadı diye ağlayanlar var burda ama hasan şaş'ın kafasına atılan sidik torbası ile yenildiğimiz bir maçtan sonra fatih terim'in doğum günün koridorlarda "iyi ki doğdun fatih" nidaları ile davul çalarak kutlayan fenerliler kazandı bu psikolojik üstünlüğü.

    sonuç olarak fenerbahçe oynaması gerektiği gibi oynayıp kazanmış ve puan farkını 9'a çıkarmış oldu şampiyonluk yarışında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın