resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 716
    galatasaray taraftarının kendisine saygı duyması için, mancini'nin bunu hak etmesi gerekiyor. spor acımasızdır. senin mazeretlerine bakmazlar. kazanman gerek. kazanmazsan asılırsın, hepsi bu. mancini'nin takımı umut vaad eden bir futbol oynamalı.

    ben orta ve uzun vadede mancini'nin başarılı olacağını düşünüyorum. en azından bir transfer devresi ve bir sezon kampı geçirmesi gerek. yoksa başarılı da, başarısız da olsa başkasının takımıyla yapmış olacak. ünal aysal ve terim kavgası bu sezonu çöpe atmış olabilir ve kabak da mancini'nin başına patlayabilir. ama pragmatik bazı çözümler üretmeli mancini. ben şahsen galatasaray'da hiçbir teknik direktör için kötü bir şey yazmadım (galatasaray'ın teknik direktörü olduğu müddetçe taraftar olarak onu desteklemek benim görevimdir) mancini için de bu böyle. zaman verilmesi gerekiyor.

    edit: kendisini hazır oyuncu almakla eleştiriyoruz ya, fatih terim'in yaptığı neydi? amrabat'a 8 milyonlar, chedjou'ya 6 milyonlar falan. hayır verdiğine değse, içim yanmayacak. drogba'lar, sneijder'ler... bunlar ne? takımın bütçesini zorlayarak gelen oyuncular değil mi? 2012-13 sezonunda burak'tan başka ileri giden tek oyuncu var mıydı? 2013-14'e geçen yıldan daha iyi başlayan tek oyuncu var mıydı? takım olarak geriye gitmişiz gideceğimiz kadar. eleştirecekseniz, mantıklı yapın bunu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın