resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 714
    kısa ve ya uzun dönemde çok başarılı olabileceğini, takımın başında 3-4 sezon başarıdan başarıya koşabileceğini sanmıyorum. ne yalan söyleyeyim çok saygı duyduğum bir teknik adam da değil. ama bugünkü mağlübiyette kendisinden çok daha hatalı pek çok insanlar var.

    1 - yabancı kısıtlaması 1 gecede gelmedi, bu saçma kurala yeterince tepki vermeyen, kararın iptali için yeterince lobi yapmayan camia.
    2 - bütün bir transfer sezonunu türk oyuncu transferi yapmayarak geçiren yönetim ve teknik kadro.
    3 - ego savaşları yüzünden rahat duramayan, ligin en zirvesindeki takımı kendi iç savaşları haline düşüren ünal aysal ve fatih terim.

    mancini ligin 5. haftasında skandal bir şekilde kovulan hocamızın yerine panikle yapılmış bir yamadır. bir yamadan da orjinal kumaştan daha sağlam durmasını bekleyemezsiniz. beklerseniz de böyle hayal kırıklığına uğrarsınız.

    ha ne olur, iyi kötü devre arasına girilir, mancini'ye istediği transferleri yapma imkanı tanınır, işte o zaman mancini yamalıktan orjinal kumaşlığa terfi eder. işte o zaman takım gerçekten mancini'nin takımı olur. o saatten sonra yenilgi de galibiyet de mancini'nindir artık.

    o vakte kadar ne kadar sıçıp batırırsa batırsın mancini, en suçlu adam değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın