2013-14 Türkiye Süper Lig 11.Hafta Maçı
19:00 Ülker Stadyumu
2 - 0
  • 279
    bu kadar kötü hale nasıl geldi bu takım anlamıyorum. karşımızdaki takım son iki sezonda oynadığımız sekiz maçın yedisinde oyun olarak ezdiğimiz takım, ki bu maçların sonuncusu 3 ay önce aynı kadrolarla oynanmış. bu ezik kötü futbol demek oluyor ki, bizim takım psikolojik olarak altta kalan taraftı bu gece. fenerbahçe iyi miydi diye sorarsanız, hayır kesinlikle iyi bir futbol oynamadılar. ama iyi savunma yaptılar. bizim savunmanın kötülüğü dillere destan oldu artık. hiç yoktan verilen bir penaltı, daha sonra da engin'in ofsaytı bozması sonucu gelen ikinci gol. bu sırada aynı kopenhag maçındaki gibi hiç bir şey yaratamayan bir galatasaray hücumu.

    bazı oyuncuların formsuzluğu da artık rahatsız etmeye başladı. bugün bunların başında selçuk inan vardı. hiç bir pası doğru noktaya gitmedi maç boyunca. ayrıca dany'den sol bek değil, solcu bile olmaz. dany-burak yılmaz ise efsane bir sol kanat ikilisi oluşturdu bu gece. ilk yarının tamamında oradan geldi rakip. bruma da çok faydasız iki maçtır. chedjou ise kötü değildi ama tek bir hareketi ile takımı yaktı. penaltı pozisyonuna kadar gayet ortada bir maçtı ama ondan sonra ibreler tamamen terse döndü.

    bu dakikadan sonra şampiyonluk bu kafadaki bir takımla imkansıza yakın. yapmamız gereken en azından lig ikinciliğini başkasına bırakmamak olmalı ki gelecek sezon da şampiyonlar ligine doğrudan gidebilelim.

    bir de gelecek sene olsun yenelim artık aq ya. hatta gelecek sene takım kurarken takımın tek hedef kadıköy'den galibiyetle dönmek olsun. yetti artık!
App Store'dan indirin Google Play'den alın