resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 708
    bak şimdi mancini güzel hocam, seni eleştirmek bu sözlükte suç biliyorum ama çok yanlıs hamleler yapıyorsun söylemeden edemeyecegim.

    1) biz neden 4-2-3-1'e döndük ? cünkü sneijder vardı, ondan faydalanmamız lazımdı hocam onun için burak'ın performansının düşmesine göz yumduk ancak sneijder'in olmadıgı bir macta bile 90 dakika bu takım 4-2-3-1 oynadı, ne oldu böyle oynayınca ? drogba yalnız kaldı hocam, 2 tane yerine gelince 3 tane oyuncu drogba'yı sindirdiler, ne oldu böyle oynayınca burak yılmaz'dan yararlanamadık. adam acık acık diyor en kanat oynamayı bilmiyorum diyor ama ısrarla oynatıyorsun , 90 dakika 1 etkili pozisyona girmese bile oynatmaya devam ettin.

    2 )bir benim mi gözüme takıldı hocam: bu takım blokları neden birbirine bu kadar uzak, takımda 2 oyuncumuz arası mesafe okadar fazla ki, ve biz de bir iki top dısında uzun pas yapmayınca takım okadar bireysel oyunumuza kaldı ki. anca drogba 3 kişi arasından topu alacak bruma 2 kişiyi çalımlayacak falan.

    3) engin oyuna girdiginde neden göbekte oynadı hocam ?neden engin oyuna girdikten sonra selcuk inan'ı sahada göremedik. engin kanat oyuncusu ise neden 4-4-2 yi uygulayamadık ?

    4 )bruma neden cıktı hocam ? cıkmasını da gectim bu adam neden sen gelmeden önce takır takır oynuyordu , sen geldikten sonra performansı bu kadar düştü ?

    5 )takımda kimse verkac yapmıyor, pas alısverisinde bulunmuyor, takım adam akıllı pres yapmıyor. bu özelliklerimize ne oldu hocam ?

    bunlar aklıma ilk gelenler. tamam akhisara yenildik ligi tanımıyor dedik, karabük macında kötü oynadık zaman lazım dedik, konya macında sneijder'in bireysel yetenekleri ile kazandık tamam dedik, onu dedik bunu dedik ama, kophenag macında sen karsı takımı tanımıor musun ? fenerbahce maclarını hiç mi izlemedin geçen sene yarı finale cıktılar ? kusura bakma sinyor ben artık bahane kaldıramam. fenerbahce'ye yenilebilir misin ? yenilirsin gayet normal. ama hocam allah askına 90 dakikada 1 atak bulduk orda da pozisyon uzaktan şuttu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın