resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 704
    elinde her ne kadar sevemesek de aydın yılmaz gibi has türk bir kanat oyuncusu varken (burada yabancı sınırına atıfta bulundum, oynamasına engel yok) kanatta onun yerine burak yılmazı oynatan teknik direktör.

    sayın hocam yeter artık. çok sıkıldık biz bundan. burak yılmaz tek işi uygun pozisyonda gol atmak olan bir oyuncu. bu sene onu bile yapamıyor. zaten kötü adam, sen bir de kanada koyuyorsun iyice bozuluyor. bozuldukça da düzelmesi daha da zahmetli hale geliyor. duygusal adam bu. ayrıca ne top kontrolü düzgün ne de pas atması. oyun bilgisi zaten zayıf. birazcık kıpırtı olsa adam zaten ofsayte düşmemeyi öğrenirdi. adamın 12. saniyede ofsayte düşme rekoru var. 10 kasım 2013 fenerbahçe galatasaray maçındaki ikinci golde gösteriyor oyun bilgisinin zayıflığını, mental olarak iyi olmadığını.

    bir de selçuk inan hususu var. bunlar iyi arkadaş. selçuk artık resmen burakın arkasını toparlayacağım diye oynuyor, ona gol attırmaya çalışıyor onu pozisyona sokmaya çalışıyor. bu yüzden pas tercihlerini bazen boşa harcıyor ya da kendi şut çekebileceği yerde burakı arıyor gözleri.

    valla hocam anadolu takımına yenilince bu kadar üzülmüyorum. adamlar daha mütevazı kadrolar ile, daha da önemlisi hırs ile, taş gibi oynamaya çalışıyorlar. gerekirse kapanıyorlar, bazen çirkefleşiyorlar. ama şımaranı yok hocam. maç öncesindeki bir haftada şımaranı yok. gol sevinci provası yapanı yok. bizi üzen de bu zaten. adam gibi oyunlarını oynasalar üzülmem. kendi takımıma üzülür geçerim. ama futbol takımımız sayesinde bu adamların maskaralıklarına alet oluyoruz. yanlış olduğunu düşündüğümüz tercihleriniz yüzünden.

    denemek çok mu zor hocam?
App Store'dan indirin Google Play'den alın