2013-14 Türkiye Süper Lig 11.Hafta Maçı
19:00 Ülker Stadyumu
2 - 0
  • 230
    izlemeyenler için kısa kısa notlar aktaralım ki dengesiz taraftarların kör gözlerinden yansıyan yorumlara aldanıp hırslanmasınlar:

    - maçın daha başınd fenerli burak'a tekme attı taç çizgisinde. hakem taç verdi.
    - gökhan gönül denen topçucuk kendini yere atıp penaltı bekledi. vermeyen hakeme koşup "kuran kerim çarpsın"la başlayan bir şeyler söyledi.
    - baroni denen topçucuk kullanacağımız serbest vuruşta gelip selçuk inan'ın ayağının dibindeki topa tekme attı. onu iterek tepki gösteren selçuk'la dalaşırken, olaya webo karıştı, selçuk'u provake etti.
    - chedjou ayağı kayıp düşerken topa hafif elini açtı. hakem penaltı verdi. başka maçta adam mecburen topun üstüne düştü hafif açması normal diyip vermese bişi demezdim. ama penaltıya da bişi denmez.
    - oyuncularımız devamlı kayıp düştüler.
    - egemen drogba'yı tahrik edip duruyor.
    - alves bir pozisyonda arkasından koşan drogba'nın bir saniyelik formasından geri çekmesini öne doğru atlayarak reaksiyon gösterdi.
    - semih 3 metreye zıpladı sow veya webo'nun üstünden gayet nizamiydi. hakem faul verdi. bu tarz birkaç temiz hamleye daha faul verdi.
    - selçuk ve eboue'yi arkadan biçen caner ve emre'ye kart gösterilmedi.
    - drogba 35 metreden serbest vuruş vurdu, volkan iki hamlede durdurdu. pozisyon 1.
    - bruma ceza sahasını çaprazında drogba'ya pas verdi, kaleyi denedi. volkan güçlükle çeldi. seken top burak'a geldi ama ofsayttı.
    - drogba daha yakında bir serbest vuruş daha kullandı. az farkla outa çıktı.
    fenerbahçe bir iki yan top ve çaprazdan gökhan gönül şutu dışında bişi yapmadı.

    ilk yarı sonucu: futbolun tanrıları bize biraz ayıp ediyor açıkçası. takım maç öncesi milletin yerdiği gibi değil, dengeli oynuyor diyebiliriz. ama kanatlar çalışmıyor. bilindik arızalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın