2003-2004 UEFA Şampiyonlar Ligi Maçı
Stade Louis 2
8 - 3
  • 5
    10 sene önce bugün oynanmıştır. sanırım şampiyonlar liginin en yüksek skorlu maçı.

    http://www.youtube.com/watch?v=0JSXmeelIao

    --- alıntı ---

    monaco forveti dado prso'ya 29. doğumgününde ne istersin diye sorulsa, herhalde bir şampiyonlar ligi maçında 4 gol birden atmak aklından bile geçmezdi.

    kadrosunda evra, giuly, edouard cisse, rothen ve adebayor gibi isimleri de bulunduran monaco, sahasında tristan ve valeron'lu deportivo'yu konuk ediyordu. real madrid'den kiralanan yıldız golcü morientes sakattı ancak sahneye çıkacak hırvat golcü onu hiç aratmayacaktı.

    ilk 30 dakikada 4-0 öne geçen monaco, devre arasına 5-1 önde girecekti. maçı ise 8-3 kazanan fransızlar, şampiyonlar ligi tarihine geçecek bir sonuca imza atıyordu.

    23 dakika içerisinde attığı 4 gol ile yıldızlaşan dado prso'nun açıklamaları ise son derece samimiydi. hocasının ondan bir doğumgünü hediyesi istediğini söyleyen golcü oyuncu, 'daha iyisini yapmak isterdim ancak bu kadarına gücüm yetti.' şeklinde ironik bir ifade kullanmıştı.

    o sene chelsea ve real madrid'i eleyerek şampiyonlar ligi finaline kadar yükselen monaco, finalde porto'ya kaybederek kupaya uzanamayacaktı.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın