2013-14 Türkiye Süper Lig 11.Hafta Maçı
19:00 Ülker Stadyumu
2 - 0
  • 145
    (bkz: galatasaray istediği yerden istediğini alacak güçtedir)

    senelerdir hak eden değil, şanslı olan kazanıyor. bu sefer biz şanslı olalım demiyorum, çıkalım takır takır topumuzu oynayalım. ligin açık ara en kaliteli kadrosuna sahibiz. parçalı formayı ıslatan her futbolcunun ruhuna yakışır bir şekilde çıkıp mücadelemizi yapalım o yeter.

    atın, yiyin, düşün, düşürün, kalkın, kaldırın... ama sakın pes etmeyin. sakın mücadeleden vazgeçmeyin. sizlerin başarılarını iğrenç lafları ve küçük kozlarıyla gölgeleyeceğini düşünen sülüklere prim vermeyin. onları güldürmeyin. düşmanı sevindirmeyin.

    yapılamaz denileni yapanların takımı olarak olmaz denileni oldurun. yüzünüze gülene okkalı bir tokadı çakın artık. nasıl bu günlere şerefimizle geldiğimizi, hem sporun hem irfanın ecdadı olduğumuzu bir kez daha cümle aleme gösterin. alnıı açık olmayanlara karşı'' galatasaray şerefle mücadele edenlerin takımıdır '' diyebilin. o kudret içinizde var.

    biz onlarca galatasaray taraftarı olarak aklımız ve yüreğimizle sizlerin yanındayız. armaya yakışır mücadele ettiğiniz sürece yenilsenizde arkanızdayız. sonuna kadar destekçiniziz.

    allah yardımcınız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın