2013-14 Türkiye Süper Lig 11.Hafta Maçı
19:00 Ülker Stadyumu
2 - 0
  • 143
    hiçbir ümit beslemediğim maç. son yıllarda ilk kez galatasaray'ın bir maçında bu kadar ümitsizim. fenerbahçe son 2-3 yıldır ilk kez tam kadroya yakın bir kadroyla çıkacak. bizim ise önemli eksiklerimiz var. savunmamız oturmamış en iyi oynadığımız maçlarda bile gol yiyoruz, en büyük dayanağımız muslera yok (son 2 yıldır kadıköy deplasmanları düşünülünce eksikliğinin boyutu daha net anlaşılabilir), forvetler ile takımın geri kalanı arasında bağlantı yok. sneijder oynadığında o bağlantıyı sağlayabiliyordu o da yok. sol bek sorunu ise malumumuz. gökhan gönül ile kuyt o kanadı epey bir zorlayacaktır. takımda performansından ve iyi oynayacağından emin olduğum tek adam var. felipe melo. bu aslanın terinin son damlasına kadar aslanlar gibi savaşacağından ve iyi oynayacağından eminim. takımın geri kalanı için aynı şeyi söyleyemiyorum ne yazık ki.

    bir futbol takımı için en önemli faktörlerden birisi ise havadır. son 2 yıldır o hava bizde fazlasıyla vardı takımımız hiçbir maçta yenilmeyecek gibiydi. bize karşı oynayanlar bizi yenmek için değil durdurmak için sahaya çıkıyorlardı buna fenerbahçe de dahildi. öyle ki derbilerde bize asla futbol üstünlüğü kuramamışlardı. fenerbahçe ise son yıllarda ilk kez bu kadar hava yakalamış durumda biz ise son yıllarda ilk kez bu kadar kötü ve kaos içindeyiz.

    ve tabii en büyük etken olan kadıköy atmoferi. 14 senede orada akla gelebilecek her türlü maç oldu. yaşanılanları gözden geçirince de bu halimizle bu sene orada kazanma ihtimalimizi çok düşük olarak görüyorum. her kadıköy deplasmanından önce gerek burada gerek diğer sözlüklerde yazılanları okumakta fayda var. hep aynı şeyler yaşanır. bizim taraftarımızda nerden geldiğini anlamadığım bir özgüven var ve hep fenerbahçe şöyle kötü böyle kötü diyip banko kazanacağız gözüyle bakıyor. fenerbahçeliler ise sessizliğe gömülür. maçtan sonra ise onlar konuşmaya başlar ve bizim taraftarımız bu kez sessizliğe gömülür. bunlar uydurulan şeyler değil her sene yaşadığımız şeyler. baya özgüvenli bizim taraftarlarımız. fazlaca. 10 küsür seneden sonra, enteresan. belki de sürekli kaybetmenin sebebi buradadır. kim bilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın