resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2484
    5 kasim 2013 kopenhag galatasaray maci'nda yenilen golün sebebi kendisi olabilir. lakin burada sorun aydın'ın goldeki hatası değil, her zaman olduğu gibi savruk görüntüsü ve ayağının ucuyla top oynama hastalığıdır. aydın'ı goldeki hatası yüzünden günah keçisi yapmak, bir önceki yıl braga maçında galibiyeti getiren golü attığı için kahraman ilan etmekle eşdeğerdir.

    adamın kendisini hiç bozmayan bir çizgisi var. sahada varlığı ile yokluğu bir. ve bu yıllardan beri böyle. sanki halısahada maç esnası sakatlanan birinin yerine girmiş oyuncu gibi. hani derler ya, "abi sen buralarda dur ayağına top gelirse riske girme, tek oyna" aydın da bu sonradan giren adam gibi bir ruh haliyle oynuyor. top ayağına geldiğinde birşeyler yapmak istediğinde de haliyle hata yapıyor.

    işin acı tarafı zamanında arda için büyük yıldız olacak dendiğinde, arda'nın çıkıp "benden daha yetenekliler de var altyapıdan yetişen, mesela aydın yılmaz" demesiydi. aradan yıllar geçti, aydın hala bildiğimiz aydın ve gün geçtikçe var olan ruhunu da kaybediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın