resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4369
    burak icin artık ne yazıkki buldugunu atma zamanı geldi. cunku galatasaray icin artık kopus noktası cok yakın. daha dogrusu keskin bir bıcak gibi kasım ayı. fenerbahce macında belki mac boyu 1 pozisyon bulabilecegiz. onu da atmak zorundayız. bugun kacırdın ama olsun duzelir, burakın formu yerine gelir diyebilecegimiz seviyeyi gectik. fener macında 2 top gelir kacırırsın, adamlar 1 kez gelir vurur yapar golu sen 9 puan geriye dusersin, sonra da seneyenin planları yapılmaya baslanır.

    cok kritik bir virajdayız, sahsen umutsuz da olsam gidecegimiz barnebeu deplasmanında 1 2 tane pozisyon denk gelecektir, onu buldugu anda atmalı forvet konumundaki oyuncumuz. yada icerde juve ile oynayacagımız macta gol kacırma luksumuz yok.

    cok kritik bir yerdeyiz, bu kritik donemec cl 2. turu ve ligin ilk yarısını fenerle basa bas bitirip molaya girmekle de sonlanabilir; ligde 10 puan geride ve avrupada havlu atmıs bir galatasaray gormekle de.

    ve burak, bu ay ya kenarda oturmak zorundasın, ya da buldugunu atmak. ne yazıkki senin en buyuk destekcilerinden olmama ragmen bu surecte seni kenarda gormenin galatasaray adına daha hayırlı olacagı kanaatindeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın