resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 672
    cluj ile braga ile tur atlayan fatih terim ile karşılaştırmayın denen adam. copenhag ile karşılaşıp 1-0 yeniliyorsun kaleye şut sayın 1 elin parmaklarını geçmiyor. fatih terim ile karşılaştırmayın, lucescu ile de karşılaştırmayın. en iyisi siz mukayese etmeyin kendi içinde değerlendirin. peki abi.

    kendi içinde değerlendirirken de elindeki malzemeyi dikkate alın. peki abi.

    namağlup takımı yılmaz vural’dan alsan ne farkeder, fatih terim’den alsan ne farkeder takımın ünvanı namağlup desek, adam akıllı rakip..vs. abi akhisar’a yenildik? takımı tanımıyor. bu siktiğimin takımı kendini de mi tanımıyor abi? ümit davala ile çıksa en kötü akhisar’dan beraberlik koparır? yarım saat idmana çıktı adamcağız deniyor, peki abi.

    neden ortaya ayak uzatmayan riera abi neden defansı yüksek dany değil? neden aydın? frank rijkaard, bülent korkmaz, skibbe, fatih terim, bülent ünder, hagi ..vs nin 2 haftadan sonra yüzüne bakmadığı ‘’antremanların vazgeçilmez yıldızı’’ diye fatih hoca’nın tanımını yaptığı aydın yerine neden daha atak ve solda daha verimli olabilecek amrabat değil? amrabat’la çalışmayı fatih terim istedi mancini değil, peki abi.

    şl maçına çıkıyoruz, selçuk formsuz, ceyhun yetersiz, melo’yu maçın başında 10 numara’ya çekip arkasını beslesen? başka kesici yok ki? peki abi.

    adam beraberlik bile iyidir diyor? n’apsın fatih terim gibi sadece gaz mı versin. eeaah siktir git abi ya.

    *admin: pilot oldunuz.

    - peki abi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın