resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 671
    birader yeter artık yaa dunku performansından sonra hala "kendi transfer etmediği oyuncuların hatasıyla gol yedik fatih terime selamlar" diyen o bi ton adam var cıldırmamak elde degil.

    dün gordugum en mahkum galatasaraylardan birini gordum sahada. resmen 2. yarıda adamlar dalga gecti bizle. 2. yarıda topun hakimiymiş gibi gorunduk ama kaleye zerre yaklasamadık. yan pas yan pas yan pas 45 dakika gecirdik. adamlar da gördü ki tek bir oyuncu bile gecemiyor bizimkiler, bıraktılar topu bize cekildiler geri. soyle bir baksan 2. yarı top hep bizdeydi sanıcaz ama her seyin kontrolu onlardaydı.

    manciniyi 1. kopenhag macında nasıl iyi bir oyun oynattıgı icin tebrik edeceksek, dunku oyun icin de elestirecegiz. divane misiniz abi bu adam 18 yeni oyuncu aldırana kadar her yenildiğimiz macta bu savunmayı fatih terim aldırdı ama diye adam mı savunulur? mancini artık 1 aydır bu takımın basında. hergun antreman yapıyorlar. aydını da tanıyacak rierayıda. o yediğimiz gol nedir ya adam halısaha golu atar gibi geldi attı herkes izledi. biz manciniden savunmayı iyilestirmesini istemiyor muyduk? hala her mac gol yemeye devam ediyoruz hem de en basitinden goller.

    dun cok cok rezil bir oyun ortaya koyduk, fatih terim karsılastırması da yapayım mademki herkes manciniyi korurken bu karsılastırmalardan yapmıs; dun fatih hoca olsa 2. yarıdaki rezalet futbol olmazdı eminim. sistem adamı mancininin galatasaray gibi duygusal bir takımı kotarıp kotaramayacagını zamanla görecegiz ama dunku macta bize gereken sistemden cok heyecandı, ruhtu.

    fatih hoca zamanında sistemsizdik belki cogu arkadasa gore, ama o sistemsiz takım her mac en az 6 7 tane %100luk pozisyon buluyordu. bunlara real madrid macları falan da dahil. 6-1 de 6-1 denmiş ama o macta ilk yarı melonun topu girse yada 2. yarının basında burak kafayı gol yapsa mac bambaska bitecekti bunu sen de biliyorsun. ama dün sistemli ama pozisyona bile giremeyen bir takım goruyorum sahada.

    bu takım bu sekilde acaba ne zaman buyuk bir macta baskı kurabilir cok merak ediyorum. son macta evinde juventusu yenmek oyle kolay is degil. hele ki baskı kuramayan kısır ve savunması evlere senlik bir takımken. mancini bu takımı kabul ederken bu isin altından kalkabilecegine inanıp da kabul ettiğine gore, altından kalkmak zorunda.

    ve ben juventus macında da yine kontrollu futbolun oynanacagı ve kazanmamızın gayet zor oldugu bir mac canlandırabiliyorum düşündüğümde zihnimde ne yazıkki. umarım grupta en kotu ihtimalle 3. olabiliriz cunku dun sacma sapan bir sekilde kopenhag da yarısa dahil oldu.

    not: artık mancini var terim yok diyorum kendime, ama inatla hala mancini savunulurken terime laf atılıyor o zaman da bi taraf olma durumu ortaya cıkıyor. mancini hepimizin teknik direktoru; ama galatasaray da hepimizin takımı. birşeyler yanlış giderken soylemeyeceksen en buyuk zararı sen vereceksin takımına emin ol.
App Store'dan indirin Google Play'den alın