resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 664
    eğer ben memleketimi tanıyorsam, bu adama bu ülkede ekmek yedirmezler.

    futbolu izlemeye başladığınız andan itibaren düşünün, şöyle gözünüzde canlandırın. hangi spikerin, hangi türk hocaya ''ceyhun'u niye oyuna aldınız, biz anlamadık ?'' diye soru sorduğunu hatırlıyorsunuz. yani bu minvalde bir yaklaşım gördünüz mü? götün yiyorsa fatih hocaya sorsana öyle bir soru. soramazsın, çünkü o hakkını savunur. ama adam azıcık beyefendi (yazar burada kesinlikle fatih terimle bir kıyaslamaya girmiyor. lütfen yanlış anlaşılmasın) diye vurun abalıya. maçtan sonra azıcık metin tekin'i dinledim. o naif, kimseye kötü konuşmaya metin tekin, mancini'yi yerden yere vuruyor. emin olun bu maç yine böyle bir futbolla, böyle bir skorla bitseydi ve takımın başında fatih hoca olsaydı, aynı metin '' hocanın yapacağı bir şey yok. pozisyonlara girdin, artık atacaksın bunları. galatasaray gayet baskılı oynadı ama futbol bu olmayınca olmuyor'' diyecekti.

    velhasıl biz millet olarak faşistiz. sevmeyiz türk olmayanları. yalansa yalan deyin. burak'ın bu sene kaçırdığı golleri, bir yabancı futbolcu kaçırsaydı, neler olurdu az düşünün ? gazeteler, yorumcular, rıdvanlar, güntekinler yerden yere vurmaz mıydı?

    bakın bu sadece mancini meselesi değil. biz şu an takımın başına mourinho'yu da getirsek aynı şeyler yaşanacak. işin özü allah yardımcısı olsun, bu ülkede yabancı bir teknik direktörsen işin zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın