resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4121
    5 kasım 2013 fc kopenhag galatasaray maçı öncesi yaptığı motivasyon konuşmasını basit bir moral verme konuşması olarak algılamak son derece yanlıştır.

    ünal aysal'ın çok akıllı bir adam olduğu, zeki birisi olduğu, attığı adımları öncesinde planladığını herkes söyledi, yazdı, çizdi. zaten spontane gelişse bu kadar başarılı olmazdı iş hayatında. kamera olmasa belki basit bir motivasyon konuşması olarak algılayabilirdik ama işin içinde kamera olması bu düşüncemizi yerle bir ediyor.

    bana göre bu konuşmayı camiaya artık buranın hakimi benim mesajını da vermek istemiş olabileceğidir. maç öncesi konuşma da yaparım, florya'da antremanı da izlerim. buralar benden sorulur ve benden izinsiz birşey yapılamaz mesajı vermek olarak algılıyorum. orta ve uzun vadede tek adamlık hissiyatı uyandırma amacı olabileceğini düşünüyorum. herkesin karşısında el pençe durduğu, söylediklerini sorgulamaktan ziyade hemen yapıldığı bir durumu arzu ettiğini düşünüyorum. yoksa kamera eşliğinde motivasyon konuşması yapması ve bunu yayınlatmasını sıradan bir davranış olarak algılamam.

    tıpkı aziz yıldırım gibi yaptığı hareketleri yayınlatıp orta ve uzun vadede tek adamlık hissiyatını uyandırdığı gibi hareketler bunlar. 15 yılın sonunda şike bile yapsa yine çok büyük farkla seçim kazanacak durumu oluşturdu aziz yıldırım. bu noktaya bu hareketleri yaparak geldi aziz yıldırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın