resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 654
    aslında ikinci sezonunda aynı yanlışları yaparsa eleştirebileceğimiz teknik direktörümüzdür ama aramızda öyle bir güruh varki bilenmiş, düşman bellemiş bu suçsuz adamı bile eleştirebiliyor hem de körü körüne bu oyuncu değişikliklerinde yapabileceklerinin en iyilerini yapıyor ne bu yetersizin de yetersizi kadro onun suçu nede grupda düştüğümüz zor durum. şampiyonlar ligi burası kötü bir takım olsa kophenag'ın gruplarda işi yoktu kaldı ki sen nasıl iştahınla evinde real madrid'i yeniyorsun onlar da evlerinde aynı iştahla biraz da akıllı oynayarak bu zayıf kadroyu yenebilir ki yendi de. 4 maç bitti. 3 maçta oynadı juventus'u elimizden kaçırdık, evimizde kophenag'ı ezdik, deplasmanda zaten yetersiz olan kodromuzda verdiğimiz 2 sakat yüzünden mağlup olduk. galatasaray ruhu diyorsunuz o ruhu ben de biliyorum hepimiz biliyoruz ama bu kısıtlı kadroyla çıkıp mancini juventus maçını kazanmamız lazım diyor diye eleştiriliyor kaldı ki real madrid maçı hakkında konuşmamış belki onun içinde bir planı var ama tutup da dünyanın en pahalı takımı ve en iyi oyuncusunu barındıran takıma karşı çıkıp kesin yeneriz demiyor diye eleştirilmeyi haketmiyor.

    çok seviyorum ama fatih terim'de eskişehir ve bursa deplasmanlarından alınan 1 puan iyidir derken hepiniz evet doğru söylüyor oralardan alınan 1 puan iyidir diyordunuz kaldı ki oralardan alınan 1 puan iyi değildir rakiplerin her sene oralardan 3 er puanla dönüyor sen galatasaraysın zaten öyle bir lüksün yok. her neyse eğer eskişehir ve bursa deplasmanları bu kadar zor ise santiago bernabau nedir ne değildir siz daha iyi bilirsiniz. ve hala öyle konuştu diye eleştri yaparsanız kendinizle çelişirsiniz.

    mancini bu gruptan çıkacak ve belki bernabau dan istediği sonucu alacak ama siz hariçten gazel okumadı diye eleştirilere devam edeceksiniz. çünkü o fatih terim yerine geldi. çünkü ünal aysal komplo kurdu, hiç birşeyden habersiz fatih terim arkasından iş çevirdi ve kumpas ile gönderdi. var iki üç isim hepsini yazdım. sezon sonu mancini'nin büyük olasılıkla başarılı sonuçları, kupaları aldığında bakalım neler yazıcaksınız çok merak ediyorum. seneye mancini daha sağlam bir kadroyla kasım ayına süper giriş yaptığında neler yazacaksınız çok merak ediyorum. aslında ne yazacağını adım gibi biliyorum ama bekleyip görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın