resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 644
    kendisi hakkinda yapilan sacma sapan elestiriler yuzunden beni yine entrt girmeye zorlamis hocamiz. barcelona'nin en muhtesem zamaninda bile, mac berabereyken 90. dakika da hala oyun sisteminden taviz vermezken "mal lan bunlar sisirsenize ileri topu, hala pas yapiyorlar" diyenler tarafindan niye drogba'ya top sisiriyoruz diyerek yine muthis bir acigi! yakalanmistir.

    drogba her turlu sahada kalmali, o her zaman gol atabilecek tek oyuncu, o futbol ilahi diyenler simdi niye drogba oyunda bu kadar kaldi diye sitem etmekte,

    ayrica yedek kulubesinde yaya toure ve cesc fabregas varken orta sahaya ceyhun'u almasi buyuk bir skandaldir, hocanin yeni prensinin ceyhun oldugu boylece anlasilmistir.

    fatih hoca bizi bayern seviyesinde oynatiyordu, sanki kaos futbolu oynamiyorduk o zaman yani drogba'ya bir tane top bile sisirilmiyordu da, niye oyle niye boyle yaziyorsunuz simdi. ayrica kendisi bugun farkli mudahaleler yaparak mac sikisinca en fazla oyuna amrabat'i alan hocaya tapanlarin devrelerini yakmistir. ayni zamanda bu kisiler "fatih hoca gol atmak icin illa 3 forvet mi olmasi lazim, biraz farkli seyler dene yea" diyenlerdir.

    cifte standart uygulamayin beyler, gercekten su yazdiklariniz o kadar komik ki yani. bir yenilgi beklediginiz o kadar belli ediyorsunuz ki yazdiklariniz elestiri olarak degerlendirilemiyor bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın