resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 630
    pusuya yatan sinsi tilkileri ortaya cikarmistir bugun. gercekten bugun entry girmeyecektim ama sozlukteki su ortami gorunce dayanamadim geldim, bakin sizin objektif dusunebileceginizi sanmiyorum ama yine de boyle bir istekte bulunacagim. bu kadar mi cakal oldunuz? bu kadar mi kisilere bagimli oldunuz?

    oyuncu tercihlerini elestirirsin, oyunu begenmezsin (ki bence dogru bakan pek de elestirilecek bir yan olmadigini gorecektir) ama kufur etmek ne haddinize? kendisi tirnak icinde soyluyorum "galatasaray" teknik direktorudur ve sizin bir tarafini yalamaya can attiginiz fatih terim'i kendisi gondermemistir sunu anlayin.

    bugun mactaki degisiklikleri gayet yerinde buldum, defanstaki bir kac hata disinda ki birinde gol yedik pek sikinti yoktu, ya bak elestiri bile mantikli olur ceyhun'u mac 2-0 olmasin diye aldigini sanan falan var ya bu kadar mi dusunemez hale geldiniz, her mac futbolcu isliklayan, kombine satanlari burada elestiriyorsunuz ama onlardan hicbir farkiniz yok.

    adam belli bir sablon oturtmaya calismiyor yani illa benim dedigim olacak demiyor, hani herkes bas bas bagiriyor ya burada "kanat oynat hocaaa, bruma niye yok" falan diye heh bu adam onu yapiyor super ligde yabanci siniri yuzunden mecburen burak kanatta oynuyor ki ben de cok elestirsem de hala kredisi var burak'in ondan farkli bir kac sey istiyor belli ki.

    maksat elestirmek olsun maksat terim gitti diye aglamak olsun. terim zamaninda goller kacinca "ne yapsin girip kendi mi atsin" oluyor mancini zamaninda ise "atak bile yapamiyoruz" oluyor. siz bu kafada devam ettikce zaten hicbir dediginiz kaale alinmaz.

    yenicerilere selam ediyorum buradan, ama size yedirtmeyiz bilin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın