resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4353
    benim için bitmiştir.

    geldiği günden beri her şartta arkasında durmuş, stadda kendisini ıslıklayanlarla kavga etmiş birisi olarak hiçbir güvenim kalmadı. hayatımda hiçbir zaman bir maçın sonucunu tek bir kişiye bağlamadım ama buraya kadarmış.

    5 kasım 2013 fc kopenhag galatasaray maçının kaybedilmesinde sorumluluğun %90' ı kendisine aittir. belki takım olarak muhteşem oynamadık ama savunmada rakibe sadece 2 tane pozisyon verdik. ve özellikle ilk yarıda zaman zaman gayet etkili hücum ettik. burak yılmaz 2 tane yüzde yüzlük gol pozisyonunu inanılmaz derecede kötü vuruşlarla harcadı.

    her golcü belli dönemlerde şanssız olabilir, formsuz olabilir, güçsüz olabilir, moralsiz olabilir, olabilir, olabilir... ama bu adam hepsini aynı anda oluyor, ve sezon başından beri de değişmedi bu durum.

    iyi oynadığı zaman kral, kötü oynayınca yeteneksiz ilan edenlerden asla değilim. mücadelesine sonsuz saygım var. ama sen sezon başından beri takımına sayısız puan kaybettirip, sonra da çıkıp "türkiye' de insanlar çok sabırsız" diye saçma sapan açıklama yaparsan, ve bu açıklamanın ertesi günü* istikrarını bozmadan pozisyonları amatörce harcamaya devam edersen sabır falan kalmaz güzel kardeşim.

    bu gözler hakan şükür' ü, ümit karan' ı, milan baros' u izledi o pozisyonda...

    biz senin triplerini çektik, fatih terim' e bile trip attın görmezden geldik, kaçırdığın gollerden sonra alkışladık, aynı maçta 3 kez kaleciyle karşı karşıya plase denedin atamadın, sustuk.. ama benden buraya kadar burak yılmaz.

    ayda 300-400 bin lira para kazanıp, sonra da 3 metre mesafeden bomboş pozisyonda topu kalecinin kucağına vurunca insanlar senden başını ellerinin arasına alıp şaşkın şaşkın bakmanı beklemiyor.

    benim sabrım buraya kadarmış.

    vesselam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın