resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4351
    haftaya x macta 10 poziyonda 1 tane sikistirir yine kral olur. cok buyuk golcu cooook. cok iyi kafa da vuruyor.

    bak abi yalan mı söyle.

    kafa hakimiyeti yok.
    top kontrolu yok. belki de dünyanın en kötüsü bu konuda.
    pas becerisi yok.
    adam gecemez.
    sırtı dönük oynayamaz.

    bunlar olsa yıldız ötesi oluyorsun zaten. ki bu özellikleri barındırmayan yüzlerce forvet var. ama golcuysen girdigin pozisyonu atarsin. ulkemizde en cok gol atan adama golcu dediklerinden daha cok ''adam gol orucuna girdi abi. bir başlasın'' falan diye ağlarsın. burak atacak gol tabi kim gol atacak. sezon basina 70-80 gol atan takimda 20-30 golu semih ile chedjou nun atacak hali yok. takımların genelinde skoru en uçtaki adamlar yapıyor. bak messi'ye ronaldo'ya lewandowski'ye. hatta çok uzağa değil fb'ye bak. kuty-emenike-webo-sow atıyor golleri. bizim takım en uçtaki adamların gol atmasına çok daha yatkın takım. 2011-2012'de böyle değildik. skor katkısı çok dağılım gösteriyordu. sorunda bu zaten. elmander az gol attı ama hepimiz biliyoruz ki şampiyonluktaki rolü daha belirgindi. elmander de adam geçemezdi ama sırtı dönük oynardı. partnerine alan yaratırdı. top tuttuğu için orta saha adamlarına ileri çıkma şansı doğururdu. hava hakimiyeti iyi olmasa da yeterliydi falan filan.

    sen burak yılmaz'ı golcü yaptın gaza gelip. hakan şükür'ün kral lakabını verdin bir gazla. eee sen adama hak ettiği değerin üzerinde değer verirsen olmuş havasına sokarsın. onu bırak adam gitmeyi isterken bile ''burak yılmaz'ı satan takımı satar'' dedin. 12 milyon az dedin. 12 milyon çok abi. az dersen takımda herkes ona çalışmaya devam eder. çok deseydin ilerde bu pozisyonlara drogba girecekti. işte şöhret-etiket ve kalite arasındaki ilişki.

    velhasılıkelam; burak, ulkede rakiplerine gore cok fazla pozisyona girip ve en fazla golu attigi icin golcu sanilan bir adam. drogbanin bile kendisine pozisyon hazirladigi ortamda cok pozisyona girmeyi burak yilmaz in meziyeti sayacaksan o golculuk degil olsa olsa firsatciliktir. golculukle alakasi olmayan firsatci forvettir kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın