resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 622
    fantastik teknik direktördür, "hayatında fm dışında takım çalıştırmamış, mancini'yi eleştiriyor" laga lugası yapanlar yazının geri kalanını okumayabilir.
    - 5 kasım 2013 fc kopenhag galatasaray maçında 62. dk'da aydın'ı kanattan çıkardı orta sahaya ceyhun'u aldı. yani melo-ceyhun göbekte selçuk önlerinde sneijder'in pozisyonuna gitti.
    - sonra 76. dk'da semih'in yerine umut'u oyuna aldı. ceyhun semih'in pozisyonuna defansa geldi. hücumda drogba, umut, burak, bruma ile oynuyorduk.
    - daha sonra 82. dk'da burak yılmaz yerine amrabat değişikliği yaptı. bundan sonraki dakikalarda melo gol pozisyonuna girmek için forvette gezinir oldu. yahu elinde forvet var çıkarıyorsun senin ön liberon gol bölgesinde geziyor. 94. dk'da korner atıyoruz haftalardır oynamayan bruma kullanıyor. "fm dışında takım çalıştırmamışsın" diyen arkadaş okuyorsa ona lafım; fm de bile yardımcı antrenör duran topları kimin kullanması gerektiğini öneriyor düzenliyorsun.

    kusura bakmasın 1 aydır takımın başında olup her başı sıkıştığında ceyhun'u oyuna alan hoca galatasaray'ı çalıştırmasın. sağ içe adam lazım ceyhun gel, ön liberoya ceyhun gel, defansa adam kaydırmak lazım ceyhun oğlum bakıver. ceyhun sağ olsun geçen kopenhag maçında 3-0 öndeyken oyuna girdi adamlar göbekten elini kolunu sallayarak geldi golü attı, akhisar maçındaki vasat bile olmayan performansı da hatırlatırım. bruma bu maçta acemilik ötesi hareketler yaparken sahada tutmak için niye bu kadar ısrar etti anlamıyorum. oyun içinde sistemini bu kadar değiştirip kaybettiği eşyasını arar gibi ne yapacağını bilmeden hamleler yaparak 2013-14 sezonunda şampiyonlar liginde bir üst tura çıkma şansımızı yok seviyesinde indirmiştir. ayrıca fatih terim'le bal gibi de kıyaslarım fatih hoca olsa biz bu adamları net şekilde yenebilirdik juventus rahatlıkla galip gelip üst tura çıkma avantajı yakalayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın