resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 621
    5 kasım 2013 fc kopenhag galatasaray maçı'nın ilk yarısında çok güzel bir futbol oynatmıştır. yerden, verkaçlara giren, rakip kaleye birçok kez organize bir şekilde giden bir takımdık ilk yarıda. çıkardığı kadro da bence çıkarabileceği en iyi kadroydu.

    ancak önce aydın-ceyhun değişikliği, drogba'nın yüksek tempoda kaybolduğunu görmesine rağmen oyundan almaması, daha sonra topları şişirtmeye başlaması ile çıkardığı kadro ve ilk yarıda oynattığı oynun olumlu yanlarını kendi elleri ile çöpe attı maalesef.

    sneijder olsa şu maç çok farklı olurdu. topu kaleye en iyi sokabilen adam sneijder şu takımda. bir tane atsak arkası gelirdi. girmedi top, olmayınca olmuyor.

    bu maçtan dersler çıkarmıştır mutlaka. ligde şöyle oynarsak duman etmeyeceğimiz takım yok. birincisi sneijder olacak kadroda zaten, ikincisi bu denli fizik gücü yüksek rakipler değil ligdeki rakiplerimiz.

    cl'de ise son maç juventus'u yeneriz. şu an hala 2.yiz. son maça juve 6 biz 4 puanda çıksak bile galibiyet yeterli olacak ve inşallah da yeneceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın