• 17208
    "galatasaray taraftarının burayı hatırlamamalarını istiyoruz tabii ki. onlar için güzel hatıralar vardır burada sanıyorum ama onlara maç sonunda iyi hatıralarını unutturmak istiyoruz."

    "ilk maçta aradaki performans ve kalite farkını biliyorduk. maçta hayalkırıklığı uğratmamaya çalışacağız. ister istemez deplasmanda olunca performansınız da azalabiliyor. kim olursa olsun deplasmanda farklı performanslar gösterebiliyor."

    "haftasonu oynadığımız maçın ardından şimdi birkaç değişiklik yapabiliriz. burası farklı bir dünya gibi. çok önemli. birkaç değişiklik yapabilirim ama henüz karar vermedim. henüz galatasaray maçında oynayacak kadroya karar vermedim. her an değişiklik gösterebilir."

    "1-0 önde olursak galatasaray bize çok farklı baskılar kurabilir. bizim için karşı atak şansı yaratacak. ilk maçtaki skorla ilgili bir plan yapmadık."

    "istanbul'daki ilk maçta yirmi yirmibeş dakika çok kötüydük. top kaybettik. defansımız zor durumda kaldı. biz kendimizi bu maça hazırladık, büyük takımlar da kendi sahalarında maç kaybedebiliyor. galatasaray kendi sahasında çok puan kaybetmedi bu sezon. burası bizim sahamız, beklentilerimiz yüksek tabii ki. kendi evimizde oynamanın avantajıyla birşeyler yapacağımıza inanıyorum."

    "galatasaray'ın birinci kalecisi muslera'nın olmamasını çok düşünmüyoruz. sneijder'in oynamaması bizim için ufak bir avantaj tabii ki. karşımızda iki farklı hücum hattı olacağını düşünüyoruz. birinde drogba tek forvet, oyun sistemi de onun üzerine olacak şekilde. bir diğeri de burak yılmaz ve drogba'nın yanyana oynama ihtimali. bizim gibi kolektif futbol oynayan takımların etkilenmemesi gereken durumlar bunlar."

    fc kopenhag teknik direktörü stale solbakken
App Store'dan indirin Google Play'den alın