resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 3261
    fatih terim mi üstünde durmadı, scott piri mi sallamadı yoksa kendisi mi çalışmaktan kaçtı bilmiyoruz. kesin olan bir şey var ki; 3,5 senedir "fiziği bir gelişsin de daha iyi olacak." diyoruz, doğru dürüst bir ilerleme yok. hala ikili fiziki mücadeleleri çok kolay kaybediyor. ikili mücadeleye girmemek için sürekli kendi etrafında dönüyor. takım savunmasına yardım ederken fiziği iş görmediği için faul yapmak zorunda kalıyor.

    buyrun bu 2009 model emre çolak:

    http://www.tozlusayfa.net/...re-%C3%87olak-16.jpg

    bu da 2013 model emre çolak:

    http://upload.wikimedia.org/..._%C3%87olak%2713.JPG

    bu kadar da olmamalıydı yahu. bu mudur 3,5 senede gelinen nokta? mancini emre'yi spor salonuna kilitleyip pencereden sadece et, yumurta ve makarna atsa hakkı var.

    kıyas açısından vereyim; bu 2009 model shaqiri:

    http://fcb.ch/...er_XL/shaqiri_02.jpg

    bu da 2013 model shaqiri:

    http://f.blick.ch/...29/Shaqiri-Xhaka.jpg

    aynı yaştalar, shaqiri emre'den sadece 2 cm uzun ama aradaki fark ortada. emre'den bir shaqiri olmasını beklemiyorum elbette, biraz kendine baksa bize yeter. sabri'ye, aydın'a, mehmet güven'e ve daha nicesine katlanan taraftarlar olarak emre'yi hayli hayli bağrımıza basarız. fakat artık "bizim çocuğumuz" kredisinden yemeyi bırak güzel kardeşim. seni artık sadece bizim çocuk olduğun için değil formasının hakkını veren, hırslı ve çalışkan bir futbolcu olduğun için de sevelim. "fiziği bir düzelsin de daha iyi olacak" demeyi bırakıp "fiziği düzeldi, daha iyi oldu" diyelim artık. bilmem ki çok şey mi istiyorum?
App Store'dan indirin Google Play'den alın