resim
Mehmet Topal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Petrolul
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1777
    bildiğin müzik dünyasındaki sezen aksu.
    her oynadığı maçtan sonra, gösterdiği performanstan sonra "ama çok top kaptı bugün", "ama orta sahayı iyi toparladı", "ama 3. stoper gibi"
    diye övülen, aslında bir numarası olmayan futbolcu.

    orta saha dediğin şeyin artık defansifi, ofansifi yok. orta saha dediğin oyunu git-gel yaparak oynayanı olarak biliniyor.
    15 yıldır kıçını kaldırıp defansa koşmayan orta sahalar artık maçın en çok koşanı oluyorlar. sen istediğin kadar defansta iyi ol, hücuma çıkmazsan büyük takımda oynayamıyorsun.
    busquetsbile bazen ceza sahasına giriyor :( valla.

    şimdilerde çok moda olan bu box to box deyimi bence çok yerinde bir şey. kendi ceza sahan ile rakip ceza sahasını dikiş diker gibi gidip gelir.
    hücuma derinlik katarsan o zaman başarılı oluyorsun.

    hatırla 2011'i. melo tek başına yapıyordu bunu. semih ve ujfa neden rahattı? çünkü melodaha iş onlara gelmeden hallediyordu çoğu zaman.
    selçukneden o kadar hücumdaydı? meloarkasını topluyordu da ondan.

    mehmet topal için neden sezen aksu dedim?
    sezen aksu'nun yaptığı 100 şarkıdan 10'u güzeldir ama geri kalan 90 şarkı da "ama sezen aksu yaptı", "ama çok duygusal", "ama çok eğlendiriyor" diye sevilir.
    aslında diğer kötü şarkılardan bir farkı yoktur.

    mehmet topal da öyle, yaptığı tek şey hücuma çıkan rakip takımı karşılamak. o'nu halı sahada sen de ben de yapıyoruz.
    mustafa sarp da yapıyordu. hatta bazen arka direkte kafa golü bile atıyordu. eee? nerede kaldı mehmet topal'ın orta sahalığı?

    mehmet topal'ı beğenenler, kıvanç tatlıtuğ türkü söyleyince youtube'u açıp dinleyenler. aynı türküyü tufan altaş söyleyince kıro dersin. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın