resim
Eray İşcan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:33
Boy:1.97
Uyruk:Türkiye
  • 115
    oncelikle kalben ne kadar basarılı olmasını istesem de gercekci olmak gerekirse eray icin gereginden daha zor bir gorev olacak ve altından kalkamama olasılıgı ne yazıkki cok daha fazla...

    semih kaya ornegine katılmak isterdim ancak katılamıyorum. cunku kale bambaska bir mevkii. mesela forvetsen 5 tane kacırsan da 1 tane attıgında kral olabilirsin, takım kazandıgı muddetce kacırmaların kimsenin gözüne batmaz. nispeten defansta da boyle. semih yine zaman zaman kritik hatalar yapıyor ornegin ama muslera o donen topları erittiğinden hicbirimizin gozune batmıyor bu, yada diğer stoper semihin anlık hatasını telafi edebiliyor. semih kotu demiyorum bu arada yanlıs anlasılmasın, sadece stoper mevkiinin arkasını toplayabilecek bekler, partnerin olan stoper ve kaleci var.

    ama kale baska. sen 1 hata yaparsın ve hersey biter. acı ama gercek. eray bu m ac 2 tane kurtaracak belki, ama 1 tane basit gol yediğinde yük ona binecek tamamen. umarım ilk macında o bahsettiğim kotu golu yemez. sansının yaver gitmesini canı gonulden diliyorum. iyi kaleci kotu kaleci ayrımları icin cok cok yanlış bir zaman oldugu kanısındayım, cunku erayın mac tecrubesi olmadan barnebeuda dizlerinin titremesi kotu kaleci oldugunu gostermeyecek 2 hafta sonra. ama orada yapacagı kotu performans hem bizim gelecegimizi hem de kendi kariyerini dogrudan etkileyecek.

    insallah kopenhag, fener ve real maclarında gereken ozguven kopenhag macının basında yapacagı bir kac kurtarısla kendine gelir. aksini dusunmek bile istemiyorum cunku..
App Store'dan indirin Google Play'den alın