• 5
    yabancı sınırı kalkmaz. kalksa bile bu sene için geçti artık. o yüzden yeni transferler türk olmalı ya da olmalı. olmalı abi başka seçenek yok lig için.

    sol bek için tarık var işte. sağ bek için de şener. inler, ilkay, nuri gibi yerli eklemeleri yapamayız biliyoruz. en iyi transfer sağ bek, sağ ön, orta saha, olmadı sağ açık oynabilecek en kaliteli yerlilerimizden hamit altıntop olacak.

    yabancı sınırı kalkarsa yeni ekleme şampiyonlar ligine bağlı bence. gruptan çıkarsak 1-2 adam gelebilir. bu da eldeki kullanılmayan oyuncuların gönderilmesi demek. tek olumlu yanı bu olur. hepsini oynatmada yine sıkıntı olacak.

    eğer kupadan elenirsek; amrabat, riera, dany zaten gidebilir. yerine kimse gelmese de olur diyeceğim ama önerilerimizi sunalım.

    en gereksiz takviye isim çok iyi olsa da en gereksiz olacaktır. edin dzeko. bu ligde öttürür öttürmesine de olası bir drogba ayrılığına karşı kadroya katılabilir. seneye olmaz da bir mucize olur kontenjan kalkarsa olası bir drogba imzasında hücum rotasyonu dzeko, drogba, burak veya umut olur. isteyen herkesin gitmesine izin verebilirsin sonuçta. ha iş seneye kalırsa lukaku. lukaku, şu yaşta premier ligin anasını ağlatırken buralara gelir mi bilmiyorum. ''gs'a git'' diyecek bir mourinho var ama terim yok. belki drogba'dan bir şeyler kapmaya gelir. hayal işte.

    kolarov: dünya üzerinde alabileceğimiz en iyi sol bek. başka bir şey demeye gerek yok.

    valencia: bu kontenjan sorununda nereye koyarız bilmiyorum. gerçi transferi imkansızlardan aq. skorer olmayan, dünyanın en iyi kanat oyuncusu adam.

    nani: olabilitesi en yüksek adamlardan.

    kagawa: terim olsaydı kesin alırdı. en beğendiği adamlardan. kontenjan olmasa kirala oynat.

    yazarken kontenjandan ötürü bu transfer sezonunun bir anlam ifade etmediğini anladım. kural basit. 11'e monte edilebilecek yerli varsa alınsın. yoksa yeni transfer diye hamit ve zan'a bile razıyım ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın