• 4
    önce takımdaki gönderileceklere bir göz atalım;

    riera: asıl mevkisi sol bek olmamakla beraber son derece formsuz bir dönem geçiriyor, yabancı sınırlamasını da göz önüne aldığımızda gönderilmesi gerekenlerden.

    dany: atletik olabilir ama dengesiz bir oyuncu. bir stoperde olması gereken kademe anlayışı, markaj ve hava topları özelliklerinden hiçbiri yok. kesinlikle gönderilmeli.

    amrabat: adam eksiltme * ve sürati dışında başka bir özelliği yok. ortaları kötü, şutları aşırı berbat, takım oyunu özelliği sıfır... mutlaka gönderilmeli.

    alınacaklar; mutlaka bir yerli stoper ve yerli ortasaha, bir tane de yabancı bir sol bek alınmalı.

    serdar aziz: öncelikle istikrarlı ve genç bir futbolcu. * kariyerinde ciddi bir sakatlık geçirmemiş. semih-chedjou ikilisine gökhan zan'la birlikte iyi alternatif olurlar.

    bir diğer yerli stoper önerim de; ömer toprak: serdar aziz'de pürüz çıkması halinde ömer toprak düşünülebilir. milli takımdan semih'le birlikte oynaması da avantajımıza. gün geçtikçe kendini geliştiren bir oyuncu. serdar'dan sonra 2. alternatif olarak nabız yoklanmalı.

    gelelim yerli ortasaha'ya. işte burda tıkandım. şöyle bir bakıyorum; nuri şahin'den başka kaliteli bir ortasaha yok. bu bölgede sıçtık beyler. buraya yabancı kaliteli birini alsak daha mantıklı olur sanırım. ama merkezi ortasaha alınmalı.

    veee yıllardır kanayan yaramız sol bek; bu bölgeye yabancı birini alacağımız için alternafitler çok. o yüzden örneklendirmeye gerek yok. mancini'nin kafasında bu bölgeye şimdiden mutlaka 1-2 isim belirmiştir. galatasaray'a yakışan birini alırlar mutlaka...
App Store'dan indirin Google Play'den alın