• 1
    özellikle yerli oyuncu piyasasında aktif olmamız gerekiyor. bu açıdan:

    gökhan inler: piyasada alabileceğimiz en iyi yerli oyuncu. hem hamit'in sakatlığından sonra üçlü orta sahada yaşadığımız sorunu çözer hem de selçuk ya da melo sallantıda olduğunda alternatif olur. mancini'nin kendisini iyi tanıması da cabasi. 10 milyon euro civarı bir rakama transfer edilebileceğini düşünüyorum. bence ab kararı çıkmazsa ve devre arası para harcayacaksak ilk tercihimiz olmalı.

    aykut özer: muslera sakatlanınca hepimiz korkuyoruz. aykut ve ufuk'a verilen yıllık ücretlerle çok rahat alınabilir. hem yeni bir başlangıç olur hem treni çoktan geçen aykut ve ufuk'u yollarız

    atila turan: beklenen patlamayı yapamadı ama sol bek sabri'den iyidir. furkan özçal'a yıllık 650 bin euro, yiğit gökoğlan'a 3 milyon euro bonservis verdiğimiz ortamda 30 bin euro'ya gitmiş reims'e. fransa'da 4 maçta 1 asisti var. 300-400 bin euroya alınabilir.

    ishak doğan: değeri bilinmeyen adamlardan. ziya'ya dilenenler bu adamı nasıl görmüyor anlamıyorum.

    serdar taşçı: rusya'ya yeni transfer oldu hem de 4 milyon euroya. serdar aziz kazmasını o paraya verseler üstüne atlardık. yabancı sınırı devam edecekse mutlaka nabız yoklanmalı. en kötü meira performansı alırız.

    ahmet çalık: değeri artmadan alınıp kiraya verilebilir.

    kaan ayhan: şimdilik düşük olsa da bir ihtimal alabiliriz. beklersek gelmesi çok zor.

    salih dursun: sağ bek için çok iyi alternatif olur.

    alpaslan öztürk: sene başında okay'ın peşinde koşarken bedava olan bu adamı almadık. okay'dan daha iyi oyuncu, üstüne sağ bek ve ön libero oynayabiliyor. yükselen belçika piyasasında okay için gözden çıkardığımız paralara rahatlıkla alınabilir.

    hakan çalhanoğlu: fazla söze gerek yok. en yüksek potansiyelli türk. gelmesi çok zor.

    yunus malli: önemli potansiyeli olan bir oyuncu. mainz'dayken alınabilir, sonraki yerini beklersek çok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın