resim
Henrich Benčík
Görev:Başkan
Takım:FK Nitra
Yaş:45
Uyruk:Slovakya
  • 1
    bavyera bölgesi takımlarından 3. lig ekibi sw wacker burghausen takımında 9 numaralı formayı giyen slovak futbolcu.

    daniel tozser'le nostalji saati içerisinde bu adamı anmamın nedeni de çok basit: 2002-03 sezonunda denizlispor'da oynayıp (uefa'da alıp yürüdüğü sezon) 28 maçta 7 gol atması. denizlispor'da bu adamın ne yaptığını sorgulayacak olunca şahsen işin içinden çıkamıyorum. ne internette adamakıllı bir bilgi var, ne de benim hafızamda. tek hatırladığım şey 1 eylül 2002 fenerbahçe denizlispor maçında uzaktan lak diye golü atmış olması. http://www.ligtv.com.tr/...izlispor/bencik-6463 (inşallah doğru düzgün vermişizdir linki) hayır, yıllarca aklımda bu golün kalmış olmasının da temel nedeni golün, antifenerbahçe sitesinde (.com mudur .net midir bilemem) yapılan "angut fener'in yediği gollerden klip yapalım" maksatlı videolardan birinde gösterilmiş, ve benim de bunu defalarca izlemiş olmam. yahu maç olmuş 3-0, bencik'in golü skoru 3-1'e getirmiş, denizli de zorlaya zorlaya farkı 1'e indirmiş de süre yetmemiş, en fazla "ligimizden şık goller" adı altında paylaşacağın videoyu niye "bencik ne geçirmiş fener'e, kütür kütür ses gelmiş" manasını çıkaracağımız şekilde paylaşırsın? bir de ercan taner öyle bir bencik demiş ki, az zorlasa "fener'e meççiği gösterdi" diyormuş da o "panoramik stüdyo"larda ağzını zor kapatmışlar gibi mübareğin. golde de duyacağınız üzere golün hemen öncesinde "şampiyonluk yakışır bu büyük taraftara" tezahüratı tribünlerde patlak vermiş, sene sonunda "o büyük taraftar" galatasaray'ı 6-0 yenmesiyle yetinmiş, ligi 6. bitirerek "niye 6?" esprilerinin başlangıcına imza atmış, sene sonunu takımları tamer güney yönetiminde kimsenin siklemediği maçlarda tıngır mıngır getirirken kendilerine de yıllar sonra ligi 8. bitiren galatasaray'ın taraftarına "maçlara sadece başarılı olunca gidiyonuz olm" demek kalmıştır.

    son olarak antifenerbahçe denen siteye değinecek olursak; internetin karanlık ama kenar mahalle okulunda bilgisayarı olmayan çocuğa "ödevini internetten araştır" denmediği son demlerinde internete girer girmez çok mühim bilgilere erişecekmişçesine tıkladığım, içerisinde "beşiktaş ve galatasaray düşmandır" düşüncesine karşılık gelen "hayır, hepimiz fenerbahçe düşmanlığında kardeşiz" düşüncesinin sabah akşam fantastik bir şekilde çarpıştığı enteresan bir yerdi. adamlar ibne beşiktaş taraftarının bize ve fatih terim'e feci küfürler ettiğiekinler dize kadar bestesini tıraşlayıp içerisinden bizimle ilgili bölümleri çıkararak uzunca bir süre "çarşı'nın muazzam fenerbahçe bestesi mp3 olarak indir" şeklinde yedirdi lan.

    bu bizim taraftarın saf duygularla dinlediği ekinler dize kadar
    http://www.youtube.com/watch?v=NcVk9D70rBc

    bu da olayın aslı:
    http://www.youtube.com/watch?v=v1r0GgiOiTY

    son olarak; bunca zamandır bu adamın başlığı nasıl açılmamış yahu? şayet farklı bir ismi varsa ve o isimde açıldıysa (olur mu olur aq) ben de iki saattir bu adama entry giriyorsam çok içerlerim.

    edit: http://youtu.be/JIm36yh7h5c olm bu da burada dursun da arada açıp dinlerim ya çok keyifli:/

    edit2:ya bir de o dönemki müstehcen sitelerin ağzına tüküreyim. nez'in bir fotoğrafı var, bacak arasına kırmızı arka plana beyaz yazıyla "ne olduğunu görmek için tıkla" filan yazmışlar. tıklıyorsun, 15 yeni pencere açılıyor (o dönem sekme yok tabii). o pencerelerin arasında da aradığın fotoğraf yok. fakat yine tıklamamızı söyleyen bağlantı bu sefer farklı bir adreste var. bir umutla tıklıyorsun, yine 15 farklı pencere açılıyor. yıllar sonra internet normalleşince ilk iş o fotoğrafı arattım, hiçbir şey yokmuş. na buydu sanırım fotoğraf http://img5.mynet.com/.../hab/nez-seksi_2.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın