resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 3258
    sorumsuz futbolcu.

    önceden düşünürdüm iyi bir antrenörle çalışmadı, alt yapıda kendisine özen gösterilmedi vesaire diye sürekli topu başka taraflara atardım fakat sağolsun sonunda kararımı vermeme yardımcı oldu bana. sorumsuzun önde gideni.

    lisedeyken 1.81 boya rağmen 59-62 kilo civarında gidip gelirdim eskiden. okulda adım çıkmıştı resmen kilo alamayan çocuk diye. çubuk gibi dolaşır dururdum.
    üniversite hazırlık sınıfında canıma tak etti gittim bir spor salonuna yazılıp ek olarak eve de spor aletleri aldım. düzenli bir beslenme programı ve ek supplementlerle haziran ayına hacim olarak gelişip 78 kiloya çıktım. hatta şehir dışından eve dönen lisedeki sınıf arkadaşlarım beni gördüklerinde resmen şoka uğramışlardı. bütün bunları da tek başıma internetten araştırıp edip yaptım.

    senin elinin altında bulunan spor eğitmenlerini falan da geçtim. işinin bu olduğunu bile bile, tek başına çalışsan bile bu zamana kadar insanların ekran başında fiziğine baktığında fark edecekleri bir şekle girmen lazımdı emre. yukardaki yazıyı niye yazdım biliyor musun? lisede arkadaşlarımla konuşurken bana "sen kilo almayı becerirsen herkes becerir" derlerdi. kusura bakma ama sen resmen salmışsın olayı. anlaşılan bu genç yaşında sahip olduğun şöhretle eline geçen para yetmiş sana. yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın