resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 569
    1 kasım 2013 galatasaray torku konyaspor maçındaki performansı aşağıdaki gibidir;

    a. bel sakatlığı sebebiyle sadece 1 çalışma yapabilen hollandalı wesley sneijder’i ilk 11 oynatması diğer çalışan oyuncuların emeğine saygısızlık. bruma için çok büyük bir iç saha deneyimi kaçırıldı.
    b. hocanın ilahi adalete aykırı kararı sonrası hollandalı maçın başında sakatlandı ve çıkmak zorunda kaldı. bu yılın en kritik maçı kopenhang maçı öncesi yaptığı kadro adaletsizliği + kopenhang maçına eksik çıkma riskinin tek sebebi hata yapan hocamız.
    c. sabri sol bek !! oynadı. şaka gibi. sabri sol değil kesinlikle bek oynayamaz. 3 lü defans veya engin baytar’ı deneyebilirdi. bizim defans’ın 3,5,10 olması sorun değil her şekilde defans yapamaz ve bir şekilde gol yeriz. hedefimiz oyunu ileri yıkmak olmalı.
    d. drogba önde wesley arkasında burak solda umut sağda. şimdi bunu fatih terim düşmanları açıklasın. fatih hoca böyle çıksa ne cahilliği kalırdı ne kaos topu zırvası.
    e. buna rağmen maç boyunca rakibin pozisyonları galatasaray’ın pozisyonlarından fazlaydı. iş kazası diyelim geçelim. ancak her maç 20 pozisyon bulduğumuz dönemler geride kaldı.
    f. + yönü takıma kazanma alışkanlığı kazandırdı. melo’da yükseliş devam etmekte.
    g. maçın adamı aydın yılmaz oldu!
    h. muslera’ya uzun oynama yasağı verdiğini biliyoruz bu olumlu bir şeydi ancak defans top yapamadığından bu konu başımıza bela oldu.
    i. takımın en etkili top yapıcısı engin baytar’ı 6 maçta sadece 1.5 dakika oynatması ise büyük eksiklik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın