resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 566
    tamam diyorum eleştirmeyeyim, takım kazanıyor diyorum ama olmuyor. geldiginden beri macı domine ettigimiz tek mac kopenhag macı. onun dısında ya bol pozisyon veriyoruz ya da adam akıllı atak yapamıyoruz bugunkü yani 1 kasım 2013 galatasaray torku konyaspor maçındaki hatalarına gelirsek de şöyle sıralayabiliriz.

    1) maç basladı ve aklım almadı böyle birsey olamaz dedim, takımda semih ve chedjou haric defans yapan bir allah'ın kulu yoktu. mac sonu basın toplantısında konsantrasyon eksikligi ile acıklamaya calıstı ama olmaz mancini, olmaz böyle, senin beklerin forvet gibi oynuyorsa, senin orta sahada selcuk ve melo gibi 2 adamın defans yapamıyorken nasıl çağırmazsın defansa, takımda burak desen defansif olarak kayıplarda. kusura bakmayın ama ben macı izlerken aklım cıkacaktı, muslera ve chedjou azıcık kötü oynasa veya şans da yanımızda olmasa konyaspor 3ü bulsa kimse agzını açmazdı. bu mu yani bizim takıma ögretmek için geldigin defans anlayısı ?

    2) herkesin sakatlıgını bildigi sneijder'i önemli bir sampiyonlar ligi macı öncesi nasıl oynatırsın, sen teknik direktörsün oynama diyeceksin oynamayacak.

    3) bruma gibi bir oyuncuyu oynatmalısın hocam gerekirse eboue oynamaz, hele hele bu macta sneijder oynamaz ama bruma oynar.

    4) kanat oyunu oynuyoruz ama kanattan mac boyunca 1-2 orta dısında golümüz yok, allahtan açtıgımız tek orta umut'un asisti ile drogba'dan geldi. kanat oyunu oynuyorsak açalım su ortaları.

    bunlar macı kazanınca küçük seyler gibi gözükebilir ancak şu köy takımı konyaya karsı bu kadar pozisyon vermek akıl alır gibi degil, 2. golu yesek allah korusun bu macta beraberligi bile kurtaramazdık. bugun sans yanımızdaydı iyi kurtulduk. umarım aynı hatalara bir daha düşmez hoca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın