• 280
    rekabeti bir tarafa birakirsak gercekten izlemesi zevk veren takim. uzun zamandir basketbol takip eden bir insan olarak bende iki kocun yeri senelerdir cok farklidir. phil jackson ve zeljko obradovic. iki koc da rekabet ettikleri koclarin oldukca uzerinde ve rakipleri tarafindan bile buyuk saygi goren biri nba biri avrupa basketbolunda tam anlamiyla donum noktasi olmus insanlar. simdi bu adamlardan biri gelip ezeli rakibin basina gecince boklamak bir basketbol sever olarak bana yakismaz isteyen istedigi kadar off lasin.

    bu sezona gerek elindeki butce gerekse 1 yili dinlenerek gecirmenin verdigi hirsla oldukca ciddi ve agresif bir sekilde girdi. eurolig de neler yapabilecegini bu kadar ispatlamis bir adamin kurdugu takimin aldigi galibiyetler kimseyi sasirtmiyordur heralde.

    yerel rekabete gelirsek bu sezon yine yeniden sakatliklardan belini dogrultamayan takimimizin supriz yapma sansi daha az duruyor. tam kadro saglikli bir galatasaray ve ergin atamanin tam anlamiyla bir basketbol dahisi karsisinda neler yapacagini gormeyi gercekten cok istiyorum. umarim su donem minimum hasarla atlatilir ve rekabet daha hirsli ve gercekci bir hal alir. obradovic panathinaikosun basindayken rekabetin olympiakosu da ne kadar yukari cektigini unutmamak ve ayni yolu takip etmek gerektigini dusunuyor ve dilenciligimi noktaliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın