• 279
    31 ekim 2013 fenerbahçe ülker cska moscow maçında tekrar gördüğümüz takım. şurası bir gerçek ki gerek kadro planlaması gerek kadro yapısı itibariyle bizim en az 3 adım önümüzdedirler. ülker cemaat ilişkisine değinmeyi düşünmüyordum fakat şunu söylemem gerek ki ülker grubunun verdiği limitsiz destekte geçen sene yaptıkları saçma sapan işlerden sonra ilk kez doğru bir hamle yaptılar; zeljko obradovic. avrupa'nın en iyi oyuncularını da alsan onları doğru düzgün bir koç yönetmezse 2012/2013 sezonunda olduğu gibi rezil rüsva olursun.

    türk oyuncularına baktığımızda benim gözüme ilk çarpan olmuş olanları değil olma potansiyeli olan ne kadar türk varsa aldılar. bu oyuncular beklenen gelişimlerine devam ederse 3-4 yıl içerisinde türk milli takımının omurgasını oluşturacak. obradovic özellikle kenan sipahi'ye iyi süreler veriyor ve burdan da anlaşılabilir ki gelişimlerini epey önemsiyor. benim aklım hala bu yazda kaldı. izzet türkyılmaz, kenan sipahi gibi genç ve potansiyelli oyuncuları neden göz göre göre kaçırdık anlayamıyorum. ilkan karaman rezaleti de cabası. elimizde olanı vermiştik o da ayrı konu. ilkan, izzet, kenan'ın dışında metecan birsen var yine kenan'la birlikte o yaş grubunun en iyilerinden. henüz oynayamamış oğuz savaş ve ömer onan da var. melih mahmutoğlu'nu da sene başında aldılar obradovic epey süre veriyor. emir preldzic obradovic ile birlikte bu seneye iyi başladı. yine obradovic'in pek süre vermediği barış ermiş.

    bu sezon aldıkları kleiza ve bjelica yıldız oyuncular. pota altına zoric'i de aldılar ve geçen sene bjk'de çok iyi işler yapan gasper vidmar'ı piştikten sonra geri aldılar. bu sene pota savunması oldukça iyi. bogdanovic ve mccalebb geçen seneden tanıdık isimler.

    başlarında obradovic olmasa bu fırtına diner derdim rahatlıkla fakat obradovic olunca işler biraz değişiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın