2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off 5. Maçı
Santiago Bernabeu
4 - 1
  • 11
    üzülerek söylüyorum ki maç bileti konusunda, taraftar 3. 4. sınıf vatandaş muamelesi görmekte, "ben bu inekten maksimum sütü" nasıl alırım mantığıyla taraftara yaklaşılmaktadır.

    geçtiğimiz sene 4 arkadaşımla schalke deplasmanına gittik. maça 1 hafta kala hala biletimiz yoktu, çünkü tek bilet satışı yoktu. 45 ile 60 euro arasında değişen biletleri çeşitli turizm acentaları 300 euro'dan, ismini cismini duymadığımız şahıslarsa yine 500 euro'ya varan fiyatlarla bize kakmaya çalıştılar.

    gitmemize 1 gün kala, arkadaşlarımdan biri, yönetimden birisinin dıdısının dıdısına kulüpte 3 adet bilet ayrıldığını ve bu dıdısının dıdısının maça gidemeyeğini, istersek biletleri bizim alabileceğimizi söyledi. arkadaşım stada gidip bu beyefendinin ismini verip, 3 bilete toplam 195 euro vererek biletleri aldı.

    neyse 4 kişi elimizde 3 bilet biz almanya'ya gittik. fellik fellik bilet arıyoruz, yine bir kaç çakal orda bize 400 euro 500 euro fiyat çektiler. maça 1 gün kala, bu sefer bir başka arkadaşım dusseldorf gs store'un elinde 2 bilet kaldığını ancak 300 euroluk alış veriş karşılığında vereceklerini bizlere söyledi. bunun üzerine (zaten araba kiralamıştık almanya'da) bastık store'a gittik, 3 tane galatasaray montu yapıştırdık ve bu sayede bileti bedavaya getirdik.

    gitmeden ve gittikten sonra bu bilet konusunda yaşadağımız çileyi bir ben bilirim.

    allah gerçekten bizleri bu duruma düşürenleri nasıl biliyorsa öyle yapsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın