resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 4024
    zamaninda demistik sneijder ayaginda 4-5 saniyeden fazla top tuttugu anda butun fonksiyonunu yitirir diye. götu boklu bir futbol seyircisi olarak ben bile gördum bunu ama koskoca fatih terim görmedi. görmek istemedi. "yuru oglum, afferin oglum, aslansin oglum" diyerek sneijder'dan faydalanamazsin. 60 metrede kendisini oynatarak ve topu surmesini söylerek oyunu ileri tasittiramazsin.

    snejder'a topu vericen, bosa kacican ve topu alican. önunu acip sut attirican. bes saniyeyi gecmeyecek. son 4 macta attigi gollere ve girdigi pozisyonlara bakin hicbirinde top ayaginda fazla kalmiyor. hep şok goller atmis. iste "milli takimda sneijder farkli yea" dememizin sebebi de buydu.

    "ben yildiz dinlemem, herkes kosacak, mucadele edecek" diye aklin sira diger oyuculara "sneijder'in sizden farki yok" mesaji vermeye calisirsan, sneijder elinde patlar. adam zaten senden özel muamele beklemedi. verdigin görevi elinden geldigince yerine getirmeye de calisti. cunku sirtindaki numara gibi karakteri var.

    mancini'yi bu konuda takdir etmemek mumkun degil. sneijder'da degisen bir sey yok. onda bu özellikler hep vardi ama mancini sneijder'in mesafesini kisaltti, etrafina alip verebilecegi oyuncular koydu. orta sahanin göbegini biraz daha ileri tasidi ki defans hattimiz rakibine neredeyse orta sahada basacak kadar cikabiliyor. hal böyle olunca burak formsuz diye gol atamayan takim son 5 macta 12 gol buldu ve bunlarin sadece 1 tanesi burak'a ait.

    sneijder takimda bitiriciligi en yuksek oyuncumuz. pozisyona girdiginde asiyor lambayi. forvetlerimizin hayvanlar gibi bogusup sneijder'a alan acmasi ve kendisinin ceza sahasina daha yakin oynamasi sayesinde bulduk bu golleri. mancini öncesi kör dögusuydu sneijder ile forvetler aradaki bag. sneijder defansa gelsin, drogba'ya sisirsin, drogba burak'a atsin, e burak da formdaysa bi zahmet gol olsun.

    olamadi :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın