• 130
    la liga'ya bakalım. kim real madrid'in sol beki. marcelo ve coentrao. nereli brezilya ve portekiz. kim barcelona'nın sol beki. adriano. kim atletico madrid'in sol beki. filipe luis. bunların hangisi ispanyol. hiçbiri.

    bundesliga'da durum nasıl. bayern alaba'yı oynatıyor. avusturya'lı. schalke'de fuchs oynuyor. o da avusturya'lı. dortmund ise işte schmelzer ile götürüyor. yani üst düzey bir tane adam çıkmış.

    serie a'ya da bakalım. napoli'de uruguay'lı britos oynuyor. milan'da constant var. gine'li. juve'de kim var. chiellini. peki tam bir sol bek mi. değil. defans'ın her yerinde oynar ama bence tam bir sol bek değil. inter'de brezilya'lı juan oynuyor. roma'da ise balzaretti. koskoca serie a'da işte bir balzaretti var.

    premier league'de durum biraz normal. gibbs var. cole var. onlar idare ediyor. ama orada da united ve city yabancı sol bek oynatıyor.

    fransa'da psg brezilya'lı maxwell'i oynatıyor. monaco'da ise kanseri yenen 34'lük abidal var.

    işte bunlar avrupa'nın önde gelen liglerinin önde gelen takımları. hepsini topla kaç tane üst düzey sol bek çıkarmış bu ülkeler. işte taş çatlasa 4-5 tane. şimdi bu ülkelerdeki durumu gördükten sonra türkiye'de yaşanan üst düzey sol bek sıkıntısını çok büyük bir sorun olarak görebilir miyiz. bence hayır. ligin çapına bakacak olursak normal diye düşünüyorum.

    yabancı sınırı kalktı diyelim. şl kalitesinde üst düzey bir sol beki hemen koyabilir misin takıma. belki. ama kolay olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın