• 281
    (bkz: #1323189)

    üstteki entryden sonra bir kaç kelam etme gereksinimi duydum. kendisini yaklaşık üç dört yıldır bu sözlük içerisinde takip ediyorum.

    şuan zamanını hatırlamıyorum ama uzun süredir muhabbet ediyoruz. her türlü sohbeti yapıp, aklımızdaki soru yada önerileri birbirimize danışıyoruz. en azından bunu ben yapıyorum ve sağ olsun kendisine gelen tüm mesajlara içtenlikle uzun uzun cevap veriyor. bilirsiniz, genellikle bazı insanlar karşındakine karşı ön yargılı davranır ve kısa cevaplarla geçiştirir. ikinci tip ise cool olmaya çalışıp mesajı görüp yanıt vermez. he işte bu iki örneği boş verin, hem niye bu örnekleri yazdığımı ben de bilmiyorum. conquistador tam tersi işte. baya baya sohbet ettiğim biriyle sokaktan metroya giderken tesadüfen karşılaşıp tanışmak ise çok hoş bir enstantane. kendisine ismimi, cismimi söyledikten sonra şaşkın olması ve verdiği tepki efsaneydi. bazı insanlara karşı, en azından conquistador gibi sohbet ettiğim adamlara karşı ufakta olsa etki bıraktıysam ne mutlu bana. ispanyolcana, fikrine, ciddiyetine, olgunluğuna, sıcaklığına, içtenliğine kurban olayım.

    sanal ortamda sohbet ettiğim insanlara karşı her zaman ön yargılıyımdır. kimin ne olduğu ve nasıl olduğunu asla bilemezsiniz. sözlük sayesinde bu engelleri aştık. sohbeti iyidir, hoştur. takip edilmesi gereken isimlerden biri. kendisi pes fanıydı. pes sonradan bozduğu için geri adım attı ama kaçış yok en kötü winning eleven'a döneriz.

    sol kısmı bu entry ile meşgul ettiysem affola, eyvallah.

    at.
App Store'dan indirin Google Play'den alın