• 171
    birinci nesil olmama rağmen sözlükte fazla entrysi olmayan fakat her gün mutlaka girip tüm yazılanları okuyan bir yazarım.
    son entrymide 2 yıl önce girmişim. bunca zaman sonra çıldırıp entry girdiren sebep bir zamanlar mensubu olduğum ultraslan oldu.
    hislerime tercüman olan arkadaşlarımın da bu konuda serzenişlerini görmek içime su serpse dahi yinede fikrimi beyan etmek istedim.

    aslında pazar günü bjk maçında takım farkı açarken imparator fatih terim tezahuratıyla basketbol ile alakalarını ortaya koymuşlardı.
    ancak bugün saç baş yoldurdular bana. yahu takım serbest atış atarken ısrarla tezahurat etmek nedir? rakip hücümdayken baskı için
    ıslık yuhalama karışımı gürültü yerine onlara rahat rahat oyun kurduracak lay lay tezahürata devam etme ısrarı nedir?
    hepsini geçtim sloganı son topa kadar olan bu güzel takımı yenilse bile son topa kadar desteklemek yerine iki buçuk dakika daha varken
    bence son kopenhag maçında bile golü yememize sebep olan o lanet olası ölüm varmış korku varmış tezahüratını söylemek
    drogba'ya tezahürat yapmak nedir arkadaş birisi bana bunu açıklasın lütfen.

    sabahlara kadar beraber pankart boyadığımız, uykusuz yorgun maça gelen ve gurur duyulacak işler çıkaran, ultras felsefeyi benimsemiş
    gerçek tirübüncü arkadaşlarımı tenzih ediyor kalanına sesleniyorum, arabesk tezahüratlarınızı da alıp gidin başka yerde mafyacılık oynayın.
    bıktık artık yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın